- 1,786
- 632
- 113
Arkadaşlar ip tv önerisi olan varmı bütün kanllara açan donma kasma yapmayan
locaiptvArkadaşlar ip tv önerisi olan varmı bütün kanllara açan donma kasma yapmayan
Sen kullanıyor musun üstadlocaiptv
Kullanıyorum ben 1 yıllık 150 TL aldiydim donmadan izliyorumSen kullanıyor musun üstad
Arkadaşlar ip tv önerisi olan varmı bütün kanllara açan donma kasma yapmayan
Kanka bende alabilirmiyim numarayıBen 3 gün önce aldım 650tl ye yıllık bütün maçlarıda izledim nokta kadar sıkıntı yaşamadım numarasını verebilirim hocam
titan yayın nedirBen 1k ya titan yayın satıyorum senelik ilgilenirsen dm gel
Daha düşük paketlerde var ama titan öneririm
Niye vermeyelim. Her yerde kullanıyoruz donmadan. Zart bet zurt bet gibi reklamlar da çıkmıyorİptv ye para mı veriyorsunuz bide 😀
Ben full vip paketlileri beleşe istediğim heryerde izliyorum siz paraya vermeye devam edin 😉Niye vermeyelim. Her yerde kullanıyoruz donmadan. Zart bet zurt bet gibi reklamlar da çıkmıyor
söyle bende izleyim agaBen full vip paketlileri beleşe istediğim heryerde izliyorum siz paraya vermeye devam edin 😉
Uyandığında izlemek istersen ip TV önerisi yaparım dost iyi rüyalar 😂Ben full vip paketlileri beleşe istediğim heryerde izliyorum siz paraya vermeye devam edin 😉
İnatbox bedava indir izleTelefona indirecegimiz mac yayini programi apk olan varmi sportzone haric
İnatbox donma yok genelde iyi bütün kanallar varsöyle bende izleyim aga
Mesaj at atayım hocamKanka bende alabilirmiyim numarayı