- 1,284
- 537
- 113
Tadıc asortik Pen6 atmaya çalışıyor. ..
Ula vur gitsin ölü noktaya ..adamlar hep ölü noktaya çekti ...yazık ya
Ula vur gitsin ölü noktaya ..adamlar hep ölü noktaya çekti ...yazık ya
kafa yokki beyinsizde 5 penaltı kaçıran adama ilk penaltı attırılırmı aw ya bak büyük maçlara önce gelir messi atar önce gelir ronaldo atar ilk penaltıcılar onlar olur genellikle abi attırsana ilkk batshuyaiye dimi herifin kaçırdığı penaltı yok neredeyseTadic bu sezon 5. P6yi kacirmis bide ilk p6yi bu adama kullandirdi
Biliyom aq izledim maçı yanlış söylemişim bizimkiler kacirdiktan sonra djiku atınca hay sokayim siktiretBatsh attı penaltıyı tadic cengo bonucci kaçırdı
İsmail kartal hafta boyunca basına ne konuşacağını çalışıyor sadece başka gram etkisi yok takım üzerinde elindeki topçular çoğunlukla kaliteli adamlar kendi oynuyor zaten şuan Beşiktaş'ın başında olsun Beşiktaş'taki aynı kadroyla ilk 10 a dahi sokamaz takımıFener zorla kendini eletti.mal ismail p6 aticak adam kalmadi takimda
Cengizin neresi çöp moruk penaltı atamadı diye konuşuyorsan yanlış konuşuyonismaille olmaz aq sezon basindan beri soyluyorum cengiz cöp oglu cöp
cengiz mi çöp kim diyor çöp diye market poşeti daha değerliCengizin neresi çöp moruk penaltı atamadı diye konuşuyorsan yanlış konuşuyon
cengiz bize kazık geldi bu sene normalde iyi topcu olabilir ama %90 sakat adam mağlesefCengizin neresi çöp moruk penaltı atamadı diye konuşuyorsan yanlış konuşuyon
Açtığı ortaları görmedin miCengizin neresi çöp moruk penaltı atamadı diye konuşuyorsan yanlış konuşuyon
Şu oynadığı top sakat haliyse Cengize çöp diyen müge anlı izlesin dostcengiz bize kazık geldi bu sene normalde iyi topcu olabilir ama %90 sakat adam mağlesef
Bir maç üzerinden topçu mu degerlendirilir tostAçtığı ortaları görmedin mi
girdikten sonra naptı sen hangi maçı izledin dostumŞu oynadığı top sakat haliyse Cengize çöp diyen müge anlı izlesin dost
Fenerbahçe karşıyakagirdikten sonra naptı sen hangi maçı izledin dostum