- 34,726
- 17,300
- 113
ama cengiz 3 lükleri paso kaçrdı pota altında iyiydi dostFenerbahçe karşıyaka
ama cengiz 3 lükleri paso kaçrdı pota altında iyiydi dostFenerbahçe karşıyaka
sıkıntılısın herhalde veya izlediğini anlayamayıp idrak edemiyosun sonradan oyuna giren hangi oyuncu katkı sağladı ? kaleye gidemedikFenerbahçe karşıyaka
Bende anlamadım niye öyle yaptı dost elinde nasır cikmisama cengiz 3 lükleri paso kaçrdı pota altında iyiydi dost
Potaya mi demek istedin kralsıkıntılısın herhalde veya izlediğini anlayamayıp idrak edemiyosun sonradan oyuna giren hangi oyuncu katkı sağladı ? kaleye gidemedik
Boyu kısa dost alışacakBende anlamadım niye öyle yaptı dost elindenasır cikmis
Mardinspor da şehmus daha çok iş yapardı dost çiğköfte falanda yapıyoCengize o parayi verene kadar.git erbaaspordan cimşiri al daha iyi adam parasinin hakkni verirdi
Adam korner kullanamiyor ya acizlige bak boyle bir mactaMardinspor da şehmus daha çok iş yapardı dost çiğköfte falanda yapıyo
suç bonuccide değilki ona gelene kadar normal sürede irfan can hariç sahada kimse yoktu40 yaşında bonucci dedesine kaldı fb o seyirciye yazık.
Ferdi djku irfan bu ucu istikrarliydi digerleri yoktu sahadasuç bonuccide değilki ona gelene kadar normal sürede irfan can hariç sahada kimse yoktu
İrfanın yanına djikuyu da eklesuç bonuccide değilki ona gelene kadar normal sürede irfan can hariç sahada kimse yoktu
djuku aklımdan çıkmış defansta çok kritik pozisyonlar kesti harbiden, ferdide çabaladı etti ama birşey üretemediFerdi djku irfan bu ucu istikrarliydi digerleri yoktu sahada
Ben cengzi taktm kafama adam gecemiyo korner acamiyo ulan ne ise yarican kanatta sendjuku aklımdan çıkmış defansta çok kritik pozisyonlar kesti harbiden, ferdide çabaladı etti ama birşey üretemedi
değişiklikler harbiden yanlıştıBen cengzi taktm kafama adam gecsmiyo korner acamiyo ulan ne ise yarican kanatta sen
Kardeş mesaja niye cevap vermiyorsunCengizin Fenerbahçeye geldiği günden beri takıma iyi katkıları oldu asist gol de cabası kimse diyemez cengiz şuan fener de kötü oynuyor diye burda oynadığı 30 dk ile adamı çöp ettiniz
Dolandirdimi aparkat dayıKardeş mesaja niye cevap vermiyorsun
Bize gelen mala bağlıyor,çağlar bok gibi,cengiz bok gibi,dzeko desen topu alıp durdurup,dönmesi vurması törenle,bizim ligimizde de iş yok dzeko gibi bir amca nasil bu ligde gol kralı oluyorsa.Ben Koyu Fb taraftarıyım deplasman maclarina bile gidiyorum normalde ama bugun gerçekten takıma olan inancımı yitirdim.Galatasaray şampiyon olsun bizimkiler bi boku haketmiyorCengizin Fenerbahçeye geldiği günden beri takıma iyi katkıları oldu asist gol de cabası kimse diyemez cengiz şuan fener de kötü oynuyor diye burda oynadığı 30 dk ile adamı çöp ettiniz