- 6,086
- 5,361
- 113
won oldu sanırım hadi bakalım 2 kupona devam
sahur filan yapacaksan yap az kaldı ben yaptım 10 dak içinde kardeşimwon oldu sanırım hadi bakalım 2 kupona devam
Yok reis yarın çalışıyorum tutamam 10 saat ayaktayım benim bu ye çok zayıf afiyet olsun sanasahur filan yapacaksan yap az kaldı ben yaptım 10 dak içinde kardeşim
ooo ok kaçta gideceksin işe yat uyu o zaman kardeşim ben sepeb olmayayımYok reis yarın çalışıyorum tutamam 10 saat ayaktayım benim bu ye çok zayıf afiyet olsun sana
Uyimucam 9da iş başı reis takıl sen sorun yokooo ok kaçta gideceksin işe yat uyu o zaman kardeşim ben sepeb olmayayım
Yapıştır reis senle her türlü para önemli degiltamam 2 tane kombine kupon yapalım gelirse çekim verir bölüşürüz fifty fifty haha
yeni maçları bekliyorum sağlam bi vuruş yapalım hacı baba olursa artıkMaç yok demi adam akilli
Tmm reisyeni maçları bekliyorum sağlam bi vuruş yapalım hacı baba olursa artık
Sakat gitti hep maçlarÇanta getireyim mi Dayı.
alamadınız mı bırseylerSakat gitti hep maçlar
Yok son kupon yapacak xxmen simdialamadınız mı bırseyler
Dayı koyar cocugu sımdıYok son kupon yapacak xxmen simdi
InsallahDayı koyar cocugu sımdı
hacı baba ahtım var param olunca inşallah bende sana bir rolling yaptıracağımDayı koyar cocugu sımdı
Senin Canın Sagolsun Dayı Sen Yap kazan kendim yapmıs gibi sevinirim BOl sanshacı baba ahtım var param olunca inşallah bende sana bir rolling yaptıracağım
bilmukabele kardeşim sağolasınSenin Canın Sagolsun Dayı Sen Yap kazan kendim yapmıs gibi sevinirim BOl sans