Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling ismet1991 / Kasa 100 》 Hedef 800 5 kişiye 20 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,506
5,626
113
Utanmadan ayni saatte lielverpola 2 mac oynatiyorlar. Bari psikolojimizle oynamayin. Yok mu sanki baska takim.

xmen7772

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,086
5,361
113
arkadaşlar bkın kimse yanlış anlamasın sözüm meclisden dışarı kimsenin göndereceği 3-5 krş için kendinizden adamlığınızdan ödün vermeyin ben neler yaşadım kimlere neler yaptık ama karşılıksız olsun gene yaparız olursa içimizden gelerek küfür ederek değil başka bir forumdada takılıyorum yalan yok 15 20 bin mesajım vardır neler dağıttım helali hoş olsun ama son zamanlarda canım sıkıldı orada buradayım

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,808
3,116
113
Ben trasa eve gidecem berabere :) 101de çalıştığım için 101 acik yarin burak

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,506
5,626
113
arkadaşlar bkın kimse yanlış anlamasın sözüm meclisden dışarı kimsenin göndereceği 3-5 krş için kendinizden adamlığınızdan ödün vermeyin ben neler yaşadım kimlere neler yaptık ama karşılıksız olsun gene yaparız olursa içimizden gelerek küfür ederek değil başka bir forumdada takılıyorum yalan yok 15 20 bin mesajım vardır neler dağıttım helali hoş olsun ama son zamanlarda canım sıkıldı orada buradayım
Valla bende 3 gun once 100 dagitacakdim. Gaza geldim bi baktim 400 kusur dagitmisim :)) Allahdan borclarimi odedim ama gene param bitti :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...