- 6,086
- 5,361
- 113
o bu gece nöbetçi sanırım
o bu gece nöbetçi sanırım
Aynen öyleBende dunya gozuyle kazandiginizi goreyim de oyle uyuyayim bari. Yatip ta kalkmamam var kalkip da gorememek var
Senin kini okudum da xmen abi kalmaz di bu saatlere
Bbm için kaldı sağolsunSenin kini okudum da xmen abi kalmaz di bu saatlere
Benim uyku arada bi geliyorUyku felan kalmadı sigara yakmadan midem yandi
Yanliz soyle bi sikinti var. Kupon tutarsa ikiye bolunecek Biz artik yarinki rolde ilk siraya yazilacaz )@ismet1991 abi beni unutma çekilişe uya kalmışım kusura bakma
yaparız bi güzellikYanliz soyle bi sikinti var. Kupon tutarsa ikiye bolunecek Biz artik yarinki rolde ilk siraya yazilacaz )
Yok abi zaten 60 kusur veriyor kupon. Dusunmen yeteryaparız bi güzellik
Estafurullah. Ac kalirsak mecbur eyecez cok sukur karnimiz tok.Doğru söylüyorsun para için kimseye boyun eğilmez
Kusura bakma kardeşimEstafurullah. Ac kalirsak mecbur eyecez cok sukur karnimiz tok.
Yarin berberler kapali. Carsambaya artikAmann bana yarın bi traş parası çıksında gerisi önemli değil valla çoğunda gözüm yok
Canın sağolsun varlığın yeter kardeşim herşey nasip kısmetAmann bana yarın bi traş parası çıksında gerisi önemli değil valla çoğunda gözüm yok
Valla bende 3 gun once 100 dagitacakdim. Gaza geldim bi baktim 400 kusur dagitmisim ) Allahdan borclarimi odedim ama gene param bitti )arkadaşlar bkın kimse yanlış anlamasın sözüm meclisden dışarı kimsenin göndereceği 3-5 krş için kendinizden adamlığınızdan ödün vermeyin ben neler yaşadım kimlere neler yaptık ama karşılıksız olsun gene yaparız olursa içimizden gelerek küfür ederek değil başka bir forumdada takılıyorum yalan yok 15 20 bin mesajım vardır neler dağıttım helali hoş olsun ama son zamanlarda canım sıkıldı orada buradayım