yok adamı değilim siteyi ilkdefa duydum bak konuyu paylaşan benim ben çekim yapamadim belki çekim yapan olur diye düşündüm bak konunun başına da yazdım kefil değilim mesaj geldi diye paylaştım ilyiligim dokunur diye belki şimdi sen bu konuyu uzatirsan farklı yorumlar yaparsan ağzımı çok pos bozarim sana karşı bilmiş ol derdin varsa git canlı desteğe anlat deneme bonusu konusu olunca gelme ozaman konulara atlama hemen burda hockimse site adamı değil bunu kafana sokSen adamı mısın bunların
Bozsana ağzını ne dicen bakalım hadi boz bekliyorum kolpacıyok adamı değilim siteyi ilkdefa duydum bak konuyu paylaşan benim ben çekim yapamadim belki çekim yapan olur diye düşündüm bak konunun başına da yazdım kefil değilim mesaj geldi diye paylaştım ilyiligim dokunur diye belki şimdi sen bu konuyu uzatirsan farklı yorumlar yaparsan ağzımı çok pos bozarim sana karşı bilmiş ol derdin varsa git canlı desteğe anlat deneme bonusu konusu olunca gelme ozaman konulara atlama hemen burda hockimse site adamı değil bunu kafana sok
konuşmalarına dikkat et yaşin kaç seninde benle böyle konusuyorsunBozsana ağzını ne dicen bakalım hadi boz bekliyorum kolpacı
Ya multi açmak için burda ödemiyorlar diye kolpacılık yapan adamsın ne anlatıyon olum senkonuşmalarına dikkat et yaşin kaç seninde benle böyle konusuyorsun
Bozamaz ki nennoş bu ya 🤣🤣Bozsana ağzını ne dicen bakalım hadi boz bekliyorum kolpacı
çekim vermissin betcolarda guncelleme var terbiyesiz herif bekle bakalım belki ödenen gelecek ben siteyi savunmiyorum babamın oğlu değil ama bak konuyu uzatma ulan her konuda böyle bacaksız biri neden bana denk geliyor ulan sizi karşıma sayiylami çıkarıyorlar lan
Cukkayı alıp paylaştığı site sahtekar çıktı prim kasamıyor ya kuduruyor burda böyleBozamaz ki nennoş bu ya 🤣🤣
bana bak lan cekimin ekran görüntüsünü buraya atsana
çekiminin ekran görüntüsünü at buraya lan dallama çekim vermemissin 4 k yaptım ayakları yapıyorsun burda olyok.odeme yapmadı ekran görüntüsü nu at buraya bakalım varmı cekomin