- 10,034
- 5,929
- 113
Kollll
TebriklerKupon gelmezse de 1500 dağıtım yaparız
Keramet sende enişte mübarek adımını attin iki dakikada rol bittiOynadığın gibi gol oldu
Tbrkler winSon adım gelirse buda 1800 dağıtım yaparız
Ne olacaktı dost her zamanki halimiz valla piyasada bu iş 20 bin ama biz dostlara 5 bine yapıyoruzKeramet sende enişte mübarek adımını attin iki dakikada rol bitti
sen bilirsin dostMesaj yazarken wonlamış ne dersiniz devam mı tamam mı şu anda 1800 dağıtım arta bilir kazanca göre en kötü 1500 dağıtım olacak
Fazlası zarar😋Mesaj yazarken wonlamış ne dersiniz devam mı tamam mı şu anda 1800 dağıtım arta bilir kazanca göre en kötü 1500 dağıtım olacak
Üstad sen bugün okunmuşsun sen bilirsin biz karışmayalımMesaj yazarken wonlamış ne dersiniz devam mı tamam mı şu anda 1800 dağıtım arta bilir kazanca göre en kötü 1500 dağıtım olacak
Devam knkMesaj yazarken wonlamış ne dersiniz devam mı tamam mı şu anda 1800 dağıtım arta bilir kazanca göre en kötü 1500 dağıtım olacak
Tadında bırakmak iyidir dost dağıtım için değil senin için diyorum iyi para kazandinMesaj yazarken wonlamış ne dersiniz devam mı tamam mı şu anda 1800 dağıtım arta bilir kazanca göre en kötü 1500 dağıtım olacak
Kimseye takip ettirmeden işi bitirdi adam@JackWilshere10 gördüğüm en hızlı roll