- 34,891
- 17,518
- 113
Neyse hayaller 2yarı ya kaldı 2 gol beklemekte iyidir hiç yoktan
Ben bekliyecem..maç 4/1 3/2 yada 5/0 olur o vakit uyurum..olmazsa çay demler içeriz,,yapcak bişi yokŞafağı bekleyin dedi gandalf
Maç bende sen git 15 dakika slot cevir ))Neyse hayaller 2yarı ya kaldı 2 gol beklemekte iyidir hiç yoktan
Duşa giricem sonra kuaföre gidicem sonra geldimde uyurum dükkanda tadilat varmış bugün yatış 😀Maç bende sen git 15 dakika slot cevir ))
Normalde üç gölün ikisini Portland atmaliydi )Dep gol atarı 1.35 🙄
Benim bildim portland normalde 1i atıp peşine 2yi atan takımda 1 i atamadı o kadarda fırsat geçti evde 4 ü atıyodı kalecinin tutası geldiDep gol atarı 1.35 🙄
Kuaför mü kanka ? Bizde berbere gidiyoz. Hep dayıyorlar kolumuza 🤣🤣Duşa giricem sonra kuaföre gidicem sonra geldimde uyurum dükkanda tadilat varmış bugün yatış 😀
Tadilata Duş ve kuaför ilemi gidiyorsun,,ustalar bayan mi )Duşa giricem sonra kuaföre gidicem sonra geldimde uyurum dükkanda tadilat varmış bugün yatış 😀
3 golüde izledim evlere şenlik var gibi bomboş yakaladılar habireNormalde üç gölün ikisini Portland atmaliydi )
Acaba kendi kalesinemi attiki ddD
Kuaför berber hepsi aynı berber yazıcaktım ayıp olmasın diye kuaför yazdım 😀Kuaför mü kanka ? Bizde berbere gidiyoz. Hep dayıyorlar kolumuza 🤣🤣
12 yıldır ben gitmiyom berbere ,evde kendim kesiyomKuaför mü kanka ? Bizde berbere gidiyoz. Hep dayıyorlar kolumuza 🤣🤣
Benim iş yeri kuaför değil oraya traşa gidicem 😀Tadilata Duş ve kuaför ilemi gidiyorsun,,ustalar bayan mi )
DdddddddKuaför berber hepsi aynı berber yazıcaktım ayıp olmasın diye kuaför yazdım 😀
Utanma dost bizde fakiriz 🤣🤣🤣🤣🤣Kuaför berber hepsi aynı berber yazıcaktım ayıp olmasın diye kuaför yazdım 😀
Adam bakımlı bizim gibi ıslak mendille abdest almıyor 🤣🤣Tadilata Duş ve kuaför ilemi gidiyorsun,,ustalar bayan mi )
Severiz zaten hepimiz birer şabanız yoksa bu saatte burda ne yapıyoruz biz kafayı yicemDddddddd
Kirkyillik katır oldu katr ) rahmetli inek Şaban gibi konuştun )
Hahahh tam da bundan aynen 😀😀Utanma dost bizde fakiriz 🤣🤣🤣🤣🤣
Islak mendille abdest mi 🤣🤣Adam bakımlı bizim gibi ıslak mendille abdest almıyor 🤣🤣