- 11,945
- 8,622
- 113
Ağza bak hele ağza )Evet 3 kere ağzı 3 kere burnu siliyosun sonra 2 koltuk altı tamam 🤣
Derin konular bunlar,,boş ver,,
Ağza bak hele ağza )Evet 3 kere ağzı 3 kere burnu siliyosun sonra 2 koltuk altı tamam 🤣
Günaydın reis hoş geldinGünaydın dost..
Olsa da içsek. . Yaşasın alkolizm 👊Yasin dostumuz ıslak medilde alkol var diye boşa harcamaz dost suyunu damlatıp çayına katiyor
Al işte MK,sinekten yağ çıkarır bunlar )))dDYasin dostumuz ıslak medilde alkol var diye boşa harcamaz dost suyunu damlatıp çayına katiyor
İse gidecem dost biz işçi adamız yeni kaltim yataktan çıkamıyorum yatak sıcak hava soğuk hiç calisasim yokOoo adamım hg ) MK macinda ilk yarı iki gol çıkmadı,,çıplak uyumuyalim diye ikinci yarıya kaldı hayaller !)))
Sen ne yaptın,,yenimi uyandın ferhatim
Hala 8 diyo.ya 🤣En az 8 atarız diyirum dost
Ben artık işsizim 😔İse gidecem dost biz işçi adamız yeni kaltim yataktan çıkamıyorum yatak sıcak hava soğuk hiç calisasim yok
Seni mi kiracagim dost immibile bilemis mali ben 8 dedim o benim kadar insaflı olmayabilirHala 8 diyo.ya 🤣
Allah kolaylık versin reisİse gidecem dost biz işçi adamız yeni kaltim yataktan çıkamıyorum yatak sıcak hava soğuk hiç calisasim yok
Niye la kuponları kaybettin anladikta işi niye kaybettinBen artık işsizim 😔
Ya Allah bismillah de,,Rizkina koyul gardasim,,güldük eğlendik var olasinİse gidecem dost biz işçi adamız yeni kaltim yataktan çıkamıyorum yatak sıcak hava soğuk hiç calisasim yok
Uzun hikaye 🤣 sendika mendika olaylarına giriştimNiye la kuponları kaybettin anladikta işi niye kaybettin
Yarım saat sonra burada olHaydi herkese bol şans banada iscisin sen işçi kal cem karaca
Tamam dost ne bekliyoruz bu gollerden 3-0Yarım saat sonra burada ol
Geçen güzel olsun dostAgalar beyler paşalar.. Ben yatar ... herkese iyi sabahlar dilerim
@JoeQuanqa Bol bol şanslar güzel insan 🙏🥳
Toplam 5 olcakTamam dost ne bekliyoruz bu gollerden 3-0