- 10,534
- 7,505
- 113
Maç ortada umarım dediğin gibi olurİzlemiyorum isa abi kalbimden geçeni söyledim
Maç ortada umarım dediğin gibi olurİzlemiyorum isa abi kalbimden geçeni söyledim
1.30 orandan iy gol aldık yatacak izle gör dep iy kazanır bile alamadık limitten kaldı ki çekim verdim oda iptal zincir bahsi demiş ondan aldım yoksa 1.30 ve benOoo bol sans bjk maci olunca joe vuruyor hep
Sen nereye takiliyon la site mi kalmadi bu arada gol1.30 orandan iy gol aldık yatacak izle gör dep iy kazanır bile alamadık limitten kaldı ki çekim verdim oda iptal zincir bahsi demiş ondan aldım yoksa 1.30 ve ben
Beyler biz bu işe başlayalı 13 sene oluyorBol şans 21 de won çekersin
GolMaç ortada umarım dediğin gibi olur
Bırak şimdi onu kupon kazandıAha gol mke iy beşiktaş gelecekti sevinsekcmi üzülsek
Sevin parayi cek ama bu sitede paran kalirsa kurtaramayiz swniAha gol mke iy beşiktaş gelecekti sevinsekcmi üzülsek
en iyisi oNeyse çekim verip devam edelim başka yerden
Kalbime iner bakSevin parayi cek ama bu sitede paran kalirsa kurtaramayiz swni
Alo dediler buyrun dedim gelin size yğurlu gelicez dediler öyle oluyordu aslında limit olmasa şu gana ligine iy 0.5 üst 2.50 oran la basket romanya karılar ne alsam geliyorduKalmaz la ama alobette nedir ak
DddBeyler biz bu işe başlayalı 13 sene oluyor
La bırak şunları çapı olmayan bir büro daha uğrama 🤣Alo dediler buyrun dedim gelin size yğurlu gelicez dediler öyle oluyordu aslında limit olmasa şu gana ligine iy 0.5 üst 2.50 oran la basket romanya karılar ne alsam geliyordu