ekran görüntüsü istiyor atar mısın buraya+389 71 629 707 bu numarayla iletisime geçtim whatsptan onlar ekledi kimlik felan eklme yapmadım ben çevrimi tamamlayıp çekim verdim onaylandı 30 dk sürdü isteyen olursa ekranda atarım
ekran görüntüsü istiyor atar mısın buraya+389 71 629 707 bu numarayla iletisime geçtim whatsptan onlar ekledi kimlik felan eklme yapmadım ben çevrimi tamamlayıp çekim verdim onaylandı 30 dk sürdü isteyen olursa ekranda atarım
önümde 700 kişi var para dağitiyorlar ellamadamlar kodu girin demiş
kodu söylememiş
Sms görüntüsü atabilir misin+389 71 629 707 bu numarayla iletisime geçtim whatsptan onlar ekledi kimlik felan eklme yapmadım ben çevrimi tamamlayıp çekim verdim onaylandı 30 dk sürdü isteyen olursa ekranda atarım
Davet mesaji ekran görüntüsu istiyor var mi sende atsana+389 71 629 707 bu numarayla iletisime geçtim whatsptan onlar ekledi kimlik felan eklme yapmadım ben çevrimi tamamlayıp çekim verdim onaylandı 30 dk sürdü isteyen olursa ekranda atarım
Gelen davet msjını ıstıyor+389 71 629 707 bu numarayla iletisime geçtim whatsptan onlar ekledi kimlik felan eklme yapmadım ben çevrimi tamamlayıp çekim verdim onaylandı 30 dk sürdü isteyen olursa ekranda atarım
Yat uyu sen sıran geldiğinde kaldırırız senicanlı desteke baglandım 650 kişi var önğmde 96 dk YAZIYOR.d
Sonra pencereyi kapatıp yeniden başlatın hatası alsın dkslgkslmzalYat uyu sen sıran geldiğinde kaldırırız seni
Tc no yazSeviye bir dogrulamada id olan kısma kullanıcı adımı yazacağız
Yeni bir alt yapida pes pese siteler turuyorsaBu alt yapıda para bol galiba jackbomda dün herkese 12k falan ödemiş bu altyapının sahibi ve ismi ne acaba
Betcoları silse piyasadan keşke bu altyapıYeni bir alt yapida pes pese siteler turuyorsa
Bu su demek olabilir bir firma ayni anda 4/5 sireyi piyasaya surebilir
1 sitenin sevk ve idaresi ile 5 sitenin sevk ve idaresi arasinda cok bir fark yoktur sonucda idare alt yapisi olsutuysa bu kolay birsey
Ayarlara bas önüne çıkan uzun çubuğa bas doğrulamaya tıklaBirisi su profil ve ayarlar kısmını paylasabilirmi site icinde ne profil nede ayarlar kısmı var