Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Jojova 50 FreeSpin 7 TL den Deneme Bonusu

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,554
395
83

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
256
63
Ya hacı, 100 tllik bonusu 5 bin yap, 200 yatır şeklinde bonus paylaşmış adamsın sen, bu bonusa neye dayanarak güvenilir değil diyorsun. Yatırım şart yok, dünkü de gayet millete ödeme yaptı. İlginç bir insansın.
teşekkür ederim kendime münasır bi insan oldugumu çevremdekilerde söyler :) dünki neye göre ödeme yaptı hocam baksana yazanların yarısından fazlası ödeme alamamış

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
256
63
oldum bonusu aktif ettim kaybettim ben zaten sonradan bonusu iptal ettiler
alt yapı olarak gamdom ve ebitbet ile aynı olabilirler ama ebitbet ve gamdom ile aynı değiller. bunların ikisinin aynı firmaya ait oldugunu düşünüyorum ben firmayı bulabilirsemde yazarım

• Beğen
Tepkiler: R10

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,554
395
83
teşekkür ederim kendime münasır bi insan oldugumu çevremdekilerde söyler :) dünki neye göre ödeme yaptı hocam baksana yazanların yarısından fazlası ödeme alamamış
Saçmalama ya kim ödeme almadı abi neye göre tuttun bu istatistiği yarıdan fazlası ödeme almamış diyorsun, 3 bine ulaşan herkesin parasını ödedi dünkü site. Senin ne yapmaya çalıştığını çözemedim ben şu an, cidden paylaştığın bonusa bir bakıyorum, konuşmalarına bakıyorum, çevrendekiler haklı, harbiden tuhaf bir insansın 🙋‍♂️

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
256
63
Saçmalama ya kim ödeme almadı abi neye göre tuttun bu istatistiği yarıdan fazlası ödeme almamış diyorsun, 3 bine ulaşan herkesin parasını ödedi dünkü site. Senin ne yapmaya çalıştığını çözemedim ben şu an, cidden paylaştığın bonusa bir bakıyorum, konuşmalarına bakıyorum, çevrendekiler haklı, harbiden tuhaf bir insansın 🙋‍♂️
hocam ben kendi yorumumu yazdım pek güvenilir değil dedim yani burada bir sürü siteye yalancı yazanlar var ama bir sürü kişide o sitelerden para çekiyorlar.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,554
395
83
1100 tl verdi onu da spora bastım bakalım
Herkesin rızkı sana gitmiş herhalde millete hep 50 100 ödediler 😅
hayırlı olsun ben kendimce güvenilir değil dedim ama demekki çekmiş insanlar.
E çekti diyoruz sana işte, dünkü sitenin son yorumlarına bak bakalım ne yazmış herkes, üç saat sonra gönderdiler, iki saat sonra gönderdiler falan yazmışlar. Hayır şunu anlatmaya çalışıyorum, sen sabah paylaştığın sitenin güvenilir olduğuna nerden ikna oldun da bizimle paylaştın peki, 5 bin liraya yükseltip 200 lira yatırım yapacağımız siteyi, bunda yatırım şartı da yok, onu anlamadım.