Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Jojova 50 FreeSpin 7 TL den Deneme Bonusu

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
197
82
28
sagolasin guwen konusunda haklisin sahsen bende yatirim yapmam o siteye deneme bonusunda kazanc sagla cek sonra birdaha ugrama fakat deneme bonusu bitmis sanirim
Ya zaten yatırım yapacak olan kim millet parasını alıp kendi sitesine geçiyor, Siteyle nikah kıymayacağız elbet, sitenin ara yüzü hoş değil zaten karman çorman, ben bu siteden spor bahsi alana kadar verem olurum.

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
394
184
43
Herkesin rızkı sana gitmiş herhalde millete hep 50 100 ödediler 😅
E çekti diyoruz sana işte, dünkü sitenin son yorumlarına bak bakalım ne yazmış herkes, üç saat sonra gönderdiler, iki saat sonra gönderdiler falan yazmışlar. Hayır şunu anlatmaya çalışıyorum, sen sabah paylaştığın sitenin güvenilir olduğuna nerden ikna oldun da bizimle paylaştın peki, 5 bin liraya yükseltip 200 lira yatırım yapacağımız siteyi, bunda yatırım şartı da yok, onu anlamadım.
ya şunu demek istiyorum ben neden anlamıyorsun kendime göre güvenilir değil yorumu yazmam en büyük hakkım yada kendimce arkadaşlar güvenilir bi site yazmamda en büyük hakkım. ah bu iki yorumuma göre g.ö.t olmakta benim en büyük hakkım neden anlamıyorsun ben bu forumda bana izin verilen en doğal hakkımca güvenilir değil yazdım. bu arada kendim paylaştıgım siteye güvenilir yazmadımki dolandırıcı bi site değil yazdım

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
197
82
28
ya şunu demek istiyorum ben neden anlamıyorsun kendime göre güvenilir değil yorumu yazmam en büyük hakkım yada kendimce arkadaşlar güvenilir bi site yazmamda en büyük hakkım. ah bu iki yorumuma göre g.ö.t olmakta benim en büyük hakkım neden anlamıyorsun ben bu forumda bana izin verilen en doğal hakkımca güvenilir değil yazdım
Güzel kardeşim sen yorum katmadın kendince istatistiklerle geldin, link attın baksana şuraya ödememişler dedin, ben de gir bak bakalım yorumlara ödemişler dedim. Sana başka soru sordum ben yatırım şartlı site getiriyorsun bize tanımıyorsun etmiyorsun siteyi, ona güveniyorsun bizim de güvenmemiz istiyorsun, yatırım şartsız siteyi güvenemedim diyorsun, en fazla yatıemasınlar biz ne kaybedeceğiz bunda onu anlamadım, neyse uzatmaya gerek yok bol şans.

GULHAN20

🇸🇯 OSLO /// Grunerlokka 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
724
391
63
Ya zaten yatırım yapacak olan kim millet parasını alıp kendi sitesine geçiyor, Siteyle nikah kıymayacağız elbet, sitenin ara yüzü hoş değil zaten karman çorman, ben bu siteden spor bahsi alana kadar verem olurum.
Bu sitelere kimse para atmaz reis dediğin gibi herkesin kendince sağlam bulduğu 3/5 site var zaten mekik dokuyoz onlarda

GULHAN20

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
724
391
63
Güzel kardeşim sen yorum katmadın kendince istatistiklerle geldin, link attın baksana şuraya ödememişler dedin, ben de gir bak bakalım yorumlara ödemişler dedim. Sana başka soru sordum ben yatırım şartlı site getiriyorsun bize tanımıyorsun etmiyorsun siteyi, ona güveniyorsun bizim de güvenmemiz istiyorsun, yatırım şartsız siteyi güvenemedim diyorsun, en fazla yatıemasınlar biz ne kaybedeceğiz bunda onu anlamadım, neyse uzatmaya gerek yok bol şans.
Bana ödedi ne güvenilir ne güvensiz diyemem 500 lira için bunu odemiyorsa kapatsın zaten Screenshot_20241228-053624.png

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
394
184
43
bak uzatmıyorum ama bu 2 sine güvenilir değil demem sadece istatiksel birşey değil. sitenin altyapı sahibi firma KASEGO GLOBAL N.V. bunlar gamdomunda alt yapı sahibi firma ve şöyle bi sıkıntı var gamdom türkiyeden uzak duruyor. Vpn harici giriş yapamıyorsun. Türkiyeden uzak duran bi firma neden böyle birşey yapsın diye kendimce sordum ve güvenilir değil dedim.

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,053
3,437
113
Aktif olmaz tabi 5 gun once millet bu ikisininde icinden geçti sizede bisey kalmadi 😁

GULHAN20

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
724
391
63
bak uzatmıyorum ama bu 2 sine güvenilir değil demem sadece istatiksel birşey değil. sitenin altyapı sahibi firma KASEGO GLOBAL N.V. bunlar gamdomunda alt yapı sahibi firma ve şöyle bi sıkıntı var gamdom türkiyeden uzak duruyor. Vpn harici giriş yapamıyorsun. Türkiyeden uzak duran bi firma neden böyle birşey yapsın diye kendimce sordum ve güvenilir değil dedim.
Site sahibi olsan ülkeden üyelik bile kabul etmezsin şahsen ben etmem

zdogamiraediz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
315
68
28
KAYIT ESNASINDA TELEFON DOGRULAMA YAPILMADAN KAYIT OLMUYORKI YAPTIM KAYIT OLURKEN
[/QUOTE bende oyle yaptim saniyodumm iptal ioldu sonra kişisel bilgilere girdim cep numaram yazmiyodu yazdim tekrar kod geldi sen yine bi.kontrol.et istersen kisel bilgilerden

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
197
82
28
Bana ödedi ne güvenilir ne güvensiz diyemem 500 lira için bunu odemiyorsa kapatsın zaten Ekli dosyayı görüntüle 689710
Ben de güvenilir demiyorum zaten siteye, tanımam etmem, deneme bonusu bizim konumuz, ötesi kişiyi bağlar,ben arkadaşa istinaden yazdım onu, kendisi sabah yatırım şartlı site konusu açtı, bu yatırım şartsız, yatırırlarsa eyvallah, yatırmazlarsa da yapacak bişey yok ki yatırıyorlar ben bu altyapıdan para çektim, tebrikler çekim için dostum.

GULHAN20

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
724
391
63
Ben de güvenilir demiyorum zaten siteye, tanımam etmem, deneme bonusu bizim konumuz, ötesi kişiyi bağlar,ben arkadaşa istinaden yazdım onu, kendisi sabah yatırım şartlı site konusu açtı, bu yatırım şartsız, yatırırlarsa eyvallah, yatırmazlarsa da yapacak bişey yok ki yatırıyorlar ben bu altyapıdan para çektim, tebrikler çekim için dostum.
Aynen öyle dostum yatirimsiz deneme bonusunda neyin güvenilirliği sorgulanıyor işine gelmiyorsa üye olmayacaksın haklisin ben çektim asla ugramam 3 sitem var para attığım hepsi hepsi

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
197
82
28
Yav çekeceksin deneme bonusu kazancını bakacaksın dalgana be kardeşim ne sorguladın ötesini, siten mi yok başka, buradan yatırıma devam edeceksen zaten o senin bileceğin iş, bizim mevzumuz deneme bonusu. Gerisinden bize ne.

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
394
184
43
Yav çekeceksin deneme bonusu kazancını bakacaksın dalgana be kardeşim ne sorguladın ötesini, siten mi yok başka, buradan yatırıma devam edeceksen zaten o senin bileceğin iş, bizim mevzumuz deneme bonusu. Gerisinden bize ne.
işsizlikten can sıkıntısında kendimce zaman geçiriyorum. umarım kötü birşey yazmamışımdır sana karşı :)