- 34,552
- 19,154
- 113
Gelirse hakkindirO kusurat yazmaya calismisdim ne yazmisim aw.tabiki anlamazsin
Gelirse hakkindirO kusurat yazmaya calismisdim ne yazmisim aw.tabiki anlamazsin
Ben geldi ve verdin saydim eyw 😉Gelirse hakkindir
Su hermesbet deneme bonusunu al la almadiysan site oduyorGelirse hakkindir
Bakayim abiSu hermesbet deneme bonusunu al la almadiysan site oduyor
BilmemkoNoluyo burda
Bol şanslar knksBu aralar para olmadigi icin yuksek oranli kombineler cikariyorum bugun 44 oran tektwn gitti birde bunu denedim
Bol şanslar 🙏Bu aralar para olmadigi icin yuksek oranli kombineler cikariyorum bugun 44 oran tektwn gitti birde bunu denedim
Bol şanslar 🙏
Tesekkurler dostlarBol şanslar knks
Tebrikler broBu aralar para olmadigi icin yuksek oranli kombineler cikariyorum bugun 44 oran tektwn gitti birde bunu denedim
Link var mı abiSu hermesbet deneme bonusunu al la almadiysan site oduyor
Herseyi devletden bekleme ahmetcim 😁 bonusun konusu var orda bonus talep linkide var ordan hepsini halledrrsinLink var mı abi
Aşk olsun 😁😁Herseyi devletden bekleme ahmetcim 😁 bonusun konusu var orda bonus talep linkide var ordan hepsini halledrrsin
La simdi link aticam bu sefer bonsuu nasil aliyoz diye sorcak aw.gitsin orda hem link var hem bonus talep linki varAşk olsun 😁😁
Abi ben kendim için sormuştum da hallettim sonra konusunu görünce 😂😂😂La simdi link aticam bu sefer bonsuu nasil aliyoz diye sorcak aw.gitsin orda hem link var hem bonus talep linki var
Hay ag bunu senmi sordundu ben ahmet sordu saniyom ahmet diyom sana sende hic uyandirmiyorsun.sarhos gibiyim ne is anlamadim tam bi avelim bugunLink var mı abi
Estağfurullah abi, insanlık hâli olur öyle şeyler 😄Hay ag bunu senmi sordundu ben ahmet sordu saniyom ahmet diyom sana sende hic uyandirmiyorsun.sarhos gibiyim ne is anlamadim tam bi avelim bugun
Sagol bro edward napar senceBol şans kral