- 34,552
- 19,154
- 113
Alarmi saat 7 ye kur o zaman tebrik etTebrikler bro
Alarmi saat 7 ye kur o zaman tebrik etTebrikler bro
Muhtemelen uyanık olurum o saatteAlarmi saat 7 ye kur o zaman tebrik et
Son maç büyük ihtimal sazı eline alabilirSagol bro edward napar sence
Bende oyle dusundum cok kullaniyor topu para olsa 30 oynardimda bisey vermezdi bu playoflarda hersey olabiliyor dun butler 56 atti bunun nesi eksikSon maç büyük ihtimal sazı eline alabilir
Butlerın kola bakBende oyle dusundum cok kullaniyor topu para olsa 30 oynardimda bisey vermezdi bu playoflarda hersey olabiliyor dun butler 56 atti bunun nesi eksik
Edwards ta becerikli yaw hele eli sicak oldumu baya iyi dun butlerda cok balliydi normalde o kadar iyi sutor degilButlerın kola bak
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.m.youtube.com
BaşladıBu aralar para olmadigi icin yuksek oranli kombineler cikariyorum bugun 44 oran tektwn gitti birde bunu denedim
Diyip kurutayimNe sayi cikiyor be bostondan
Bj benim en guvendigim macti edvardaa kaldi bence kuponBaşladı
Çok bi fark yok aslında 6 barem üstünde seyrediyor şu andaDiyip kurutayim
Sen edwarda odaklan bu mac böyle gıderNe sayi cikiyor be bostondan
Geçen bir oyuncuya 11.5 üst oynadım sayı atamadı 🤣Bj benim en guvendigim macti edvardaa kaldi bence kupon
Edvardsin aw saat dortte sabahta is var awSen edwarda odaklan bu mac böyle gıder
En guzeli hic yormamis ne seni ne kendiniGeçen bir oyuncuya 11.5 üst oynadım sayı atamadı 🤣
Iki oyuncu arasında kaldım diğer oyuncu ilk üç dakika 15 sayı attı 12.5 tü baremiEn guzeli hic yormamis ne seni ne kendini
70 cikicak periyottan 60 cikmadi awYalnız güzel sayı çıkıyor