Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kafayı Yemek Üzereyim

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,040
11,502
113
Boşver yarın gs maçına 1 3 skor oyna 10k bas borçlarını kapat bu kıyağımı da unutma bol şans 😂
GS puan kaybederse sasirmam Türkiye ligi en son skor alinacak lig 2 haftadir neler döndürüyor hakemler

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,180
1,669
113
Trabzon 3 - 1 Bodrumspor
Karabağ 3 - 1 Araz
US Gilloise 2- 2 Club Brugge
Kızılyıldız 4 -1 Cukaricki
Wolfsburg 2 2 Dortmund
S.Rotterdam 2 - 4 Ajax
Tottenham 2 -2 Liverpool
Kayserispor 1 - 3 Galatasaray

Bu maçlardan seçip yoğunlaşabilirim iki üç kombine ya da sistem. Soran arkadaş için yazdım birkaçı da gelebilir hiçbiri de olmayabilir hepsi de tamamen şans yani. Meraklısına bol şans.

mea0767

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,004
1,125
113
Trabzon 3 - 1 Bodrumspor
Karabağ 3 - 1 Araz
Wolfsburg 2 2 Dortmund
S.Rotterdam 2 - 4 Ajax
Tottenham 2 -2 Liverpool

Bu maçlardan seçip yoğunlaşabilirim iki üç kombine ya da sistem. Soran arkadaş için yazdım birkaçı da gelebilir hiçbiri de olmayabilir hepsi de tamamen şans yani. Meraklısına bol şans.
2 2 dediklerinin üçüde mantıklı onlara kombine yapabilirsin bence nacizane fikrim

Revival

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,997
1,557
113
Trabzon 3 - 1 Bodrumspor
Karabağ 3 - 1 Araz
Wolfsburg 2 2 Dortmund
S.Rotterdam 2 - 4 Ajax
Tottenham 2 -2 Liverpool

Nasıl bir analiz

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,180
1,669
113
Yapay zeka tahminleri ;

TS 2-1 Bodrum
Wolfsburg 2-3 Dortmund
Kayserispor 1-2 Galatasaray
U.s Gilloise 2-2 Brugge
Kızılyıldız 3-1 Cukaricki
Karabağ 2-0 Araz
S.Rotterdam 1 - 2 Ajax

drdre34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
182
50
28
Trabzonspor kurtlar gibi ligden düşmemek için 3 puan için saldıracak ama Galatasaray rahat oynar biraz daha Fenerbahçe puan kaybettiği için

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
549
200
43
⚽ KAYSERİSPOR vs GALATASARAY ✅
GS 2.5 ÜST

⚽ EVERTON vs CHELSEA ✅
MS:2

⚽ REAL MADRID vs SEVILLA ✅
2.5 ÜST

⚽ TRABZONSPOR vs BODRUMSPOR ✅ MS:1

⚽ LENS vs PSG ✅
MS:2
💰 Oran: 12.86 buda virabetin kuponu

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,823
916
113
Geceden iki maç skor yazdim Sydney 3-3 Adelaide Melbourne kadınlar 1-3
İki maç 200 e 90k ya yakın para veriyordu. Borçlar bitecekti şeytan dürttü 3-3 zor diye sildim. Sabah bir baktım kadınlar gelmiş Sydney de az önce 3-3 bitti.
Kuponu değiştirip şöyle oynamıştım geceden kafamdan kaynar sular döküldü resmen ne güzel borçları odeyecektim. Şimdi moralim de 0Ekli dosyayı görüntüle 683780
7 kere yasin 7 kere fatiha 7 kere nas suresi okubir bardak suya üfle hergun yatmadan önce bir yudum iç sağ tarafına uyu

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,747
7,646
113
Bende bi kere 12k basmistim 5 mac NBA 4u geldi son mac 3 sayidan yatti cok uzucu bir durum 180k veriodu gecen sene

drdre34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
182
50
28
Trabzon 3 - 1 Bodrumspor
Karabağ 3 - 1 Araz
Wolfsburg 2 2 Dortmund
S.Rotterdam 2 - 4 Ajax
Tottenham 2 -2 Liverpool

Gs erken atmış eğer yemeyip son golü 80 90 da atarsa skor geliyor 👍 Trabzon keşke bütün gollerini 2. Yarı atsa

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
871
289
63
Geceden iki maç skor yazdim Sydney 3-3 Adelaide Melbourne kadınlar 1-3
İki maç 200 e 90k ya yakın para veriyordu. Borçlar bitecekti şeytan dürttü 3-3 zor diye sildim. Sabah bir baktım kadınlar gelmiş Sydney de az önce 3-3 bitti.
Kuponu değiştirip şöyle oynamıştım geceden kafamdan kaynar sular döküldü resmen ne güzel borçları odeyecektim. Şimdi moralim de 0Ekli dosyayı görüntüle 683780
Dostum belli ki sen skor iyi tutturuyorsun şöyle yapsan diyelim 3 tane skor oynayacak her bir skor bahsinin yanına 2 tane çok güvendiğin maç ekleyip 3 ayrı kupon yapsan mutlaka bir tanesi gelir en kötü 3 yada 4k alırsın 100tl oynasan her bir kupona