- 12,040
- 11,502
- 113
GS puan kaybederse sasirmam Türkiye ligi en son skor alinacak lig 2 haftadir neler döndürüyor hakemlerBoşver yarın gs maçına 1 3 skor oyna 10k bas borçlarını kapat bu kıyağımı da unutma bol şans 😂
GS puan kaybederse sasirmam Türkiye ligi en son skor alinacak lig 2 haftadir neler döndürüyor hakemlerBoşver yarın gs maçına 1 3 skor oyna 10k bas borçlarını kapat bu kıyağımı da unutma bol şans 😂
2 2 dediklerinin üçüde mantıklı onlara kombine yapabilirsin bence nacizane fikrimTrabzon 3 - 1 Bodrumspor
Karabağ 3 - 1 Araz
US Gilloise 2- 2 Club Brugge
Kızılyıldız 4 -1 Cukaricki
Wolfsburg 2 2 Dortmund
S.Rotterdam 2 - 4 Ajax
Tottenham 2 -2 Liverpool
Kayserispor 1 - 3 Galatasaray
Bu maçlardan seçip yoğunlaşabilirim iki üç kombine ya da sistem. Soran arkadaş için yazdım birkaçı da gelebilir hiçbiri de olmayabilir hepsi de tamamen şans yani. Meraklısına bol şans.
Nasıl bir analizTrabzon 3 - 1 Bodrumspor
Karabağ 3 - 1 Araz
Wolfsburg 2 2 Dortmund
S.Rotterdam 2 - 4 Ajax
Tottenham 2 -2 Liverpool
Bu maçlardan seçip yoğunlaşabilirim iki üç kombine ya da sistem. Soran arkadaş için yazdım birkaçı da gelebilir hiçbiri de olmayabilir hepsi de tamamen şans yani. Meraklısına bol şans.
İç saha dış saha ve mac dinamikleriNasıl bir analiz
7 kere yasin 7 kere fatiha 7 kere nas suresi okubir bardak suya üfle hergun yatmadan önce bir yudum iç sağ tarafına uyuGeceden iki maç skor yazdim Sydney 3-3 Adelaide Melbourne kadınlar 1-3
İki maç 200 e 90k ya yakın para veriyordu. Borçlar bitecekti şeytan dürttü 3-3 zor diye sildim. Sabah bir baktım kadınlar gelmiş Sydney de az önce 3-3 bitti.
Kuponu değiştirip şöyle oynamıştım geceden kafamdan kaynar sular döküldü resmen ne güzel borçları odeyecektim. Şimdi moralim de 0Ekli dosyayı görüntüle 683780
Bu da mantıklıYapay zeka tahminleri ;
TS 2-1 Bodrum
Wolfsburg 2-3 Dortmund
Kayserispor 1-2 Galatasaray
U.s Gilloise 2-2 Brugge
Kızılyıldız 3-1 Cukaricki
Karabağ 2-0 Araz
S.Rotterdam 1 - 2 Ajax
Ne diyorsun dostum ?7 kere yasin 7 kere fatiha 7 kere nas suresi okubir bardak suya üfle hergun yatmadan önce bir yudum iç sağ tarafına uyu
Kısmet açmak için dedim kısmetin kapanmisNe diyorsun dostum ?
Gs erken atmış eğer yemeyip son golü 80 90 da atarsa skor geliyor 👍 Trabzon keşke bütün gollerini 2. Yarı atsaTrabzon 3 - 1 Bodrumspor
Karabağ 3 - 1 Araz
Wolfsburg 2 2 Dortmund
S.Rotterdam 2 - 4 Ajax
Tottenham 2 -2 Liverpool
Geçmiş olsun porto da varmış daha umarım tekten gitmez
Dostum belli ki sen skor iyi tutturuyorsun şöyle yapsan diyelim 3 tane skor oynayacak her bir skor bahsinin yanına 2 tane çok güvendiğin maç ekleyip 3 ayrı kupon yapsan mutlaka bir tanesi gelir en kötü 3 yada 4k alırsın 100tl oynasan her bir kuponaGeceden iki maç skor yazdim Sydney 3-3 Adelaide Melbourne kadınlar 1-3
İki maç 200 e 90k ya yakın para veriyordu. Borçlar bitecekti şeytan dürttü 3-3 zor diye sildim. Sabah bir baktım kadınlar gelmiş Sydney de az önce 3-3 bitti.
Kuponu değiştirip şöyle oynamıştım geceden kafamdan kaynar sular döküldü resmen ne güzel borçları odeyecektim. Şimdi moralim de 0Ekli dosyayı görüntüle 683780
Allah bu yazdıklarını rahmet sebebi etsin. Amin Elhamdülillahi Rabbil Alemin.7 kere yasin 7 kere fatiha 7 kere nas suresi okubir bardak suya üfle hergun yatmadan önce bir yudum iç sağ tarafına uyu
Rido napion laAllah bu yazdıklarını rahmet sebebi etsin. Amin Elhamdülillahi Rabbil Alemin.