- 260
- 68
- 28
Sağol sen napiyonRido napion la
Sağol sen napiyonRido napion la
Kendime takılıyorumSağol sen napiyon
Kendine değil forumda takılıyorsun.😂😂😂Kendime takılıyorum
ilk düşündüğünü oyna her zaman kazansa da kaybetse de içinde ukte kalmazGeceden iki maç skor yazdim Sydney 3-3 Adelaide Melbourne kadınlar 1-3
İki maç 200 e 90k ya yakın para veriyordu. Borçlar bitecekti şeytan dürttü 3-3 zor diye sildim. Sabah bir baktım kadınlar gelmiş Sydney de az önce 3-3 bitti.
Kuponu değiştirip şöyle oynamıştım geceden kafamdan kaynar sular döküldü resmen ne güzel borçları odeyecektim. Şimdi moralim de 0Ekli dosyayı görüntüle 683780
Trabzon hayal kırıklıgına uğratır bol şansDostlar belki eşref saatimiz tutar skorlarla kafayı kırdım bir gün olacak
KUPON 1
Melbourne 3 - 2 Western
Brisbane 2 - 2 Newcastle Üst
Bali 2 - 2 Persib B.
KUPON 2
Trabzonspor U19 5 -1 Ankaragücü
Paok U19 4 - 1 Kallithera U19
Lee Man U22 1 - 3 Hong Kong Rangers U22
Kupon 3
Arsenal 2-2 Newcastle
Al Hilal 2-2 Al İttihad
Club Brugge 3-1 OH Leuven
Bonus : Chelsea U21 2-2 Sporting Lisbon U21
Şansımız olsun umarım.
Bakalım dostum hepsi sürpriz bunların. Ben ortalama bir günde 2-3 skor buluyorum ama işte kombinelemek sıkıntı. Bir kere denk geldim onda da fazla bir şey alamadim cashbacke denk gelmiştiTrabzon hayal kırıklıgına uğratır bol şans
3 lü kombin çok zor 2 li dene hocamBakalım dostum hepsi sürpriz bunların. Ben ortalama bir günde 2-3 skor buluyorum ama işte kombinelemek sıkıntı. Bir kere denk geldim onda da fazla bir şey alamadim cashbacke denk gelmişti
Dostlar belki eşref saatimiz tutar skorlarla kafayı kırdım bir gün olacak
KUPON 1
Melbourne 3 - 2 Western
Brisbane 2 - 2 Newcastle Üst
Bali 2 - 2 Persib B.
KUPON 2
Trabzonspor U19 5 -1 Ankaragücü
Paok U19 4 - 1 Kallithera U19
Lee Man U22 1 - 3 Hong Kong Rangers U22
Kupon 3
Arsenal 2-2 Newcastle
Al Hilal 2-2 Al İttihad