Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kanser Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
498
210
43
Arkadaşlar 3. Derece akciğer kanseri olduğumu öğrendim hayat başka yolu yokmu doğal yol vs vs psikolojim bozuldu kemoterapi de alamiyacagim nefes alamiyorum oksuurunce kanlı oksuruk geliyor bilen yardım etsin herkese teşekkürler

Son düzenleme:

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,899
15,426
113
Arkadaşlar 3. Derece akciğer kanseri olduğumu öğrendim hayat başıma yıkıldı 800 dolar kemopterapi istiyolar bukadar pahalimi başka yolu yokmu doğal yol vs vs psikolojim bozuldu kemoterapi de alamiyacagim nefes alamiyorum oksuurunce kanlı ciğer eti geliyor bilen yardım etsin herkese teşekkürler
Allah çok çok şifalar versin bozma psikolojini Her şeyin üstesinden psikoloji gelir

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,367
880
113
Arkadaşlar 3. Derece akciğer kanseri olduğumu öğrendim hayat başıma yıkıldı 800 dolar kemopterapi istiyolar bukadar pahalimi başka yolu yokmu doğal yol vs vs psikolojim bozuldu kemoterapi de alamiyacagim nefes alamiyorum oksuurunce kanlı ciğer eti geliyor bilen yardım etsin herkese teşekkürler
Allah yardimcin olsun dostum acil şifalar diliyorum

skoregen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,019
710
113
3. Dereceden kanser olan adamın enson aklına gelecek yer.kumar frum sayfasıdır burdan sana kumar parası çıkmaz :)

Darly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
876
310
63
Allah yardımcın olsun şifa versin kardeşim geçmiş olsun

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,291
4,959
113
offf knka be çok geçmiş olsun birşey sorcam bende 10 senedir hergün her sabah gün içinde en az 100-200 kez beyaz balgam atıyorum bende birşey varmıdır sence gittim doktora doktor diyorki birşey yok ama normal birşey değilki gün içinde kim her dk balgam atıyor bşr soeun var yani sana da acil şifa diliyorum

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
498
210
43
offf knka be çok geçmiş olsun birşey sorcam bende 10 senedir hergün her sabah gün içinde en az 100-200 kez beyaz balgam atıyorum bende birşey varmıdır sence gittim doktora doktor diyorki birşey yok ama normal birşey değilki gün içinde kim her dk balgam atıyor bşr soeun var yani sana da acil şifa diliyorum
Yoktur knk sende bisey

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,848
485
83
Yani bende de balgam var birader sigara alkol vs sürekli vücut üretiyor olabilir , ne bileyim nesne bronşit varsa da olabilir

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,848
485
83
Dostum geçmiş olsun burda kemoterapi için birsey diyemem yanlış yönlendirme yapmista olabilirim vebaline girmek istemem fakat kemoterapi herkese iyi gelen birsey değil, kullandığın vakit kendine çok ama çok iyi bakman lazım., twitter da kanser tedavileri diye aratirsan bazı şifalı bitkiler yöntemi ile tedavi uygulayanlara ulaşabilirsin, hiç değilse orada daha önce başına gelmiş olumlu sonuçlar almış insanlara da ulasabilirsin

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,367
880
113
Dostum geçmiş olsun burda kemoterapi için birsey diyemem yanlış yönlendirme yapmista olabilirim vebaline girmek istemem fakat kemoterapi herkese iyi gelen birsey değil, kullandığın vakit kendine çok ama çok iyi bakman lazım., twitter da kanser tedavileri diye aratirsan bazı şifalı bitkiler yöntemi ile tedavi uygulayanlara ulaşabilirsin, hiç değilse orada daha önce başına gelmiş olumlu sonuçlar almış insanlara da ulasabilirsin
Evet ilaçlar kemoterapi vs daha çok yıpratıyor insani

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
498
210
43
Öyle yapicam hacı çözümü doğadan alicam doğa insandan daha iyi bilir hastaneler adamı öldürüyor 1 aya bitiricem sarımsak kürü ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...