Bilip bilmeden konuşma bence herkzin başına gele bilir adam para istemiyor ne yapa bilirim diye soruyor3. Dereceden kanser olan adamın enson aklına gelecek yer.kumar frum sayfasıdır burdan sana kumar parası çıkmaz
Bilip bilmeden konuşma bence herkzin başına gele bilir adam para istemiyor ne yapa bilirim diye soruyor3. Dereceden kanser olan adamın enson aklına gelecek yer.kumar frum sayfasıdır burdan sana kumar parası çıkmaz
geçmiş olsun en kısa sürede bütçene göre bi tedavi bularbilirsin uumarım. allah şifa ve dayanma gücü versin sanaArkadaşlar 3. Derece akciğer kanseri olduğumu öğrendim hayat başıma yıkıldı 800 dolar kemopterapi istiyolar bukadar pahalimi başka yolu yokmu doğal yol vs vs psikolojim bozuldu kemoterapi de alamiyacagim nefes alamiyorum oksuurunce kanlı ciğer eti geliyor bilen yardım etsin herkese teşekkürler
dost allah çok çok yardım etsin. öncellikle dişimi erkek mi o önemli ? ve ne kanserisin ? akciğer mi ? kötü düşünme canını sıkma bişeye. en önemli ilacı o onun. sigara içiyorsan bırak. babam rahmetlide akciğer kanseriydi mekanı cennet olsun. eğer adanaya yakınsan adana şehir hastanesindeki ilgili doktorlar çok iyi tavsiye ederim. çok çok geçmiş olsun. hiçbişeyi takma artık canını sıkma daha kötü olma dost sal akışına gitsin herseyı . komsum 11 yıldır kanserle mücadele ediyor valla.Arkadaşlar 3. Derece akciğer kanseri olduğumu öğrendim hayat başıma yıkıldı 800 dolar kemopterapi istiyolar bukadar pahalimi başka yolu yokmu doğal yol vs vs psikolojim bozuldu kemoterapi de alamiyacagim nefes alamiyorum oksuurunce kanlı ciğer eti geliyor bilen yardım etsin herkese teşekkürler
Yok hacı be sigara yok aktif spor yapıyorum alkol yok pis beslenme yok sadece 8 doz aşı oldum lanet gelsin ondan olabilirdost allah çok çok yardım etsin. öncellikle dişimi erkek mi o önemli ? ve ne kanserisin ? akciğer mi ? kötü düşünme canını sıkma bişeye. en önemli ilacı o onun. sigara içiyorsan bırak. babam rahmetlide akciğer kanseriydi mekanı cennet olsun. eğer adanaya yakınsan adana şehir hastanesindeki ilgili doktorlar çok iyi tavsiye ederim. çok çok geçmiş olsun. hiçbişeyi takma artık canını sıkma daha kötü olma dost sal akışına gitsin herseyı . komsum 11 yıldır kanserle mücadele ediyor valla.
Kanlı oksurukTani yi nasıl koydular yani neyden suphelendin gittin hastaneye
o aşının allah belasını versin. olmamak daha iyiydi ama sen dediğim gibi iyi bi doktora tekrardan görün bazı salaklar yanlış teshiş koyuyorYok hacı be sigara yok aktif spor yapıyorum alkol yok pis beslenme yok sadece 8 doz aşı oldum lanet gelsin ondan olabilir
yok knka sigara alkol hayatım boyunca bir kere kullandım da bronşit vardır muhtemelen bu devlet hastaneleri doktorları başından savıyor deli oluyorum böyle yaptıklarındaYani bende de balgam var birader sigara alkol vs sürekli vücut üretiyor olabilir , ne bileyim nesne bronşit varsa da olabilir
bugün tanıdık bir doktor var aile dostu devle hastanesinde onada bakicam kanlı balgam var akciğer kanseri olacağını bende hiç ummuyorumo aşının allah belasını versin. olmamak daha iyiydi ama sen dediğim gibi iyi bi doktora tekrardan görün bazı salaklar yanlış teshiş koyuyor
sigorta yoksada geçerlimi bu ücretsiz dediğin knk3. Derece kanser son evreye doğru giden yoldasın demek
Kanser hastalarindan devlet ve özel para almaz
Rahatsizlandigin an herhangi bir tip merkezi yada özel hastaneye acil giriş yaptığında müdahale etmek zorundadır
Bu hastalığın en büyük tedavisi moral yasin geçmiş Allah şifa versin eğer istanbuldaysan 1 numara cerrahpasaya git dosyani goster
Kanlı balgamın nedenleri şunlardır:bugün tanıdık bir doktor var aile dostu devle hastanesinde onada bakicam kanlı balgam var akciğer kanseri olacağını bende hiç ummuyorum
Sgk yada yeşil kart gerekir tahminimce ama sgk li olmayıp çalışmıyorsun da eğer ki bir ara herkes borç çıkmıştı aile geliri belli tutarın altında kalırsa aylık bir miktar para yatırmaya gerek kalmadan hastane işlemlerini yapabiliyorsun gss miydi neydi eğer aile gelirinin ortalaması yukarda çıkarsa da aylık cüzi bir miktar yatırmak gerekiyorsigo
sigorta yoksada geçerlimi bu ücretsiz dediğin knk
Sigorta olsun olmasın acilden nereye gidersen git seve seve bakicak kral bakiyordasigo
sigorta yoksada geçerlimi bu ücretsiz dediğin knk
Tabi özeller farklı acil vaka şeklinde gidersen mecbur bakarlar yoksa iki büklüm fatura cikarirlarSigorta olsun olmasın acilden nereye gidersen git seve seve bakicak kral bakiyorda
Zatürre olabilir iyi bir doktara gitofff knka be çok geçmiş olsun birşey sorcam bende 10 senedir hergün her sabah gün içinde en az 100-200 kez beyaz balgam atıyorum bende birşey varmıdır sence gittim doktora doktor diyorki birşey yok ama normal birşey değilki gün içinde kim her dk balgam atıyor bşr soeun var yani sana da acil şifa diliyorum