Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kanser Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
257
63
Arkadaşlar 3. Derece akciğer kanseri olduğumu öğrendim hayat başıma yıkıldı 800 dolar kemopterapi istiyolar bukadar pahalimi başka yolu yokmu doğal yol vs vs psikolojim bozuldu kemoterapi de alamiyacagim nefes alamiyorum oksuurunce kanlı ciğer eti geliyor bilen yardım etsin herkese teşekkürler
geçmiş olsun en kısa sürede bütçene göre bi tedavi bularbilirsin uumarım. allah şifa ve dayanma gücü versin sana

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
496
210
43
NEYSE KONUYU KAPATALIM BU SAAATEN SONRA COZUMU KENDİM URETİCEM KANSER DEGİLMİSİM GİBİ FULL DOGAL KÜRLER İLE

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,519
2,741
113
Arkadaşlar 3. Derece akciğer kanseri olduğumu öğrendim hayat başıma yıkıldı 800 dolar kemopterapi istiyolar bukadar pahalimi başka yolu yokmu doğal yol vs vs psikolojim bozuldu kemoterapi de alamiyacagim nefes alamiyorum oksuurunce kanlı ciğer eti geliyor bilen yardım etsin herkese teşekkürler
dost allah çok çok yardım etsin. öncellikle dişimi erkek mi o önemli ? ve ne kanserisin ? akciğer mi ? kötü düşünme canını sıkma bişeye. en önemli ilacı o onun. sigara içiyorsan bırak. babam rahmetlide akciğer kanseriydi mekanı cennet olsun. eğer adanaya yakınsan adana şehir hastanesindeki ilgili doktorlar çok iyi tavsiye ederim. çok çok geçmiş olsun. hiçbişeyi takma artık canını sıkma daha kötü olma dost sal akışına gitsin herseyı . komsum 11 yıldır kanserle mücadele ediyor valla.

mertinho50

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,561
10,007
113
3. Derece kanser son evreye doğru giden yoldasın demek

Kanser hastalarindan devlet ve özel para almaz

Rahatsizlandigin an herhangi bir tip merkezi yada özel hastaneye acil giriş yaptığında müdahale etmek zorundadır

Bu hastalığın en büyük tedavisi moral yasin geçmiş Allah şifa versin eğer istanbuldaysan 1 numara cerrahpasaya git dosyani goster

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
496
210
43
dost allah çok çok yardım etsin. öncellikle dişimi erkek mi o önemli ? ve ne kanserisin ? akciğer mi ? kötü düşünme canını sıkma bişeye. en önemli ilacı o onun. sigara içiyorsan bırak. babam rahmetlide akciğer kanseriydi mekanı cennet olsun. eğer adanaya yakınsan adana şehir hastanesindeki ilgili doktorlar çok iyi tavsiye ederim. çok çok geçmiş olsun. hiçbişeyi takma artık canını sıkma daha kötü olma dost sal akışına gitsin herseyı . komsum 11 yıldır kanserle mücadele ediyor valla.
Yok hacı be sigara yok aktif spor yapıyorum alkol yok pis beslenme yok sadece 8 doz aşı oldum lanet gelsin ondan olabilir

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,519
2,741
113
Yok hacı be sigara yok aktif spor yapıyorum alkol yok pis beslenme yok sadece 8 doz aşı oldum lanet gelsin ondan olabilir
o aşının allah belasını versin. olmamak daha iyiydi ama sen dediğim gibi iyi bi doktora tekrardan görün bazı salaklar yanlış teshiş koyuyor

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,275
4,954
113
Yani bende de balgam var birader sigara alkol vs sürekli vücut üretiyor olabilir , ne bileyim nesne bronşit varsa da olabilir
yok knka sigara alkol hayatım boyunca bir kere kullandım da bronşit vardır muhtemelen bu devlet hastaneleri doktorları başından savıyor deli oluyorum böyle yaptıklarında

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
496
210
43
o aşının allah belasını versin. olmamak daha iyiydi ama sen dediğim gibi iyi bi doktora tekrardan görün bazı salaklar yanlış teshiş koyuyor
bugün tanıdık bir doktor var aile dostu devle hastanesinde onada bakicam kanlı balgam var akciğer kanseri olacağını bende hiç ummuyorum

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,275
4,954
113
sigo
3. Derece kanser son evreye doğru giden yoldasın demek

Kanser hastalarindan devlet ve özel para almaz

Rahatsizlandigin an herhangi bir tip merkezi yada özel hastaneye acil giriş yaptığında müdahale etmek zorundadır

Bu hastalığın en büyük tedavisi moral yasin geçmiş Allah şifa versin eğer istanbuldaysan 1 numara cerrahpasaya git dosyani goster
sigorta yoksada geçerlimi bu ücretsiz dediğin knk

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,147
15,962
113
Akciğer kanseri yüzde 90 genetiktir.
Yakın derece akrabalarında kanser geçmişi yoksa,kanser olman çok çok düşük bir ihtimal.
Aşıların akciğer kanseri yapacağına ihtimal vermiyorum. Sen iyi bşr hastahaneye tekrar kontrole git

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
257
63
bugün tanıdık bir doktor var aile dostu devle hastanesinde onada bakicam kanlı balgam var akciğer kanseri olacağını bende hiç ummuyorum
Kanlı balgamın nedenleri şunlardır:

• Akut ya da kronik bronşit
  • Akciğer kanseri
  • Akciğer iltihaplanması
  • Akciğerde pıhtı atması
  • Zatürre (pnömoni)
  • Tüberküloz (verem)
  • Kronik obstrüktif akciğer hastalığı (KOAH)
  • Kistik fibroz nedeniyle hasarlı hava yolları (bronşektazi)
  • Uyuşturucu kullanımı
  • Konjestif kalp yetmezliği
  • Solunum yollarınızdaki yabancı cisimler
  • Akciğer apsesi
  • Enflamatuar veya otoimmün hastalıklar
  • Kanser içermeyen akciğer tümörleri
  • Parazit enfeksiyonu
  • Pulmoner emboli
  • Kan sulandırıcı kullanımı
  • Endometriozis
  • Hughes-Stovin sendromu
  • Kalıtsal hemorajik telenjiektazi

bir sürü sebebi olabilirmiş sen en iyisi iyi bi doktora git bilgi al

mertinho50

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,561
10,007
113
sigo

sigorta yoksada geçerlimi bu ücretsiz dediğin knk
Sgk yada yeşil kart gerekir tahminimce ama sgk li olmayıp çalışmıyorsun da eğer ki bir ara herkes borç çıkmıştı aile geliri belli tutarın altında kalırsa aylık bir miktar para yatırmaya gerek kalmadan hastane işlemlerini yapabiliyorsun gss miydi neydi eğer aile gelirinin ortalaması yukarda çıkarsa da aylık cüzi bir miktar yatırmak gerekiyor

tekergokhann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
542
195
43
Akciğer kanseri doğal kür ile falan çözülmez en sıkıntılı kanser türlerinden git doktora ne tedavi çözüm uretiyorsa yaptır ilerlerse sıkıntı bu işin şakası yok haberin olsun

Yasin6741

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,789
714
113
offf knka be çok geçmiş olsun birşey sorcam bende 10 senedir hergün her sabah gün içinde en az 100-200 kez beyaz balgam atıyorum bende birşey varmıdır sence gittim doktora doktor diyorki birşey yok ama normal birşey değilki gün içinde kim her dk balgam atıyor bşr soeun var yani sana da acil şifa diliyorum
Zatürre olabilir iyi bir doktara git

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...