Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Karakol İfadeye Çağırdı

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,502
6,572
113
Valla kardes eşimi aramışlar çok aradık açmadı dedilerki beni kimse aramadı neyse eşim dedi böyle böyle dedi polis aradı falan dedim dolandiricimi yoksa neyse geri aradım eşimin telden dedim nedir mevzu siber suçlardan ifade vermeniz gerekiyor bian önce gelin falan bnde dedim bugün gelemem acil gelmeniz lazım falan dedi hangi karakola gitmem gerek deidm bizim mahalledeki karakolu söyledi ama kadın biraz fazla baskiciydi gitmem konusunda sanki süresi var anasını satayim
geçmiş olsun yakalama veya aramançıkmıştır hakkında.kesinlikle yöneltilen suçlamaları kabul etmiyorsun e-pin aldım sattım tarzı konuşuyorsun letgo demeyin fiş fatura istiyorlarmış sanal oyun pub g itemi aldım sattım dersin yırtarsın umarım kötü bir şey çıkmaz

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,277
50,710
113
geçmiş olsun yakalama veya aramançıkmıştır hakkında.kesinlikle yöneltilen suçlamaları kabul etmiyorsun e-pin aldım sattım tarzı konuşuyorsun letgo demeyin fiş fatura istiyorlarmış sanal oyun pub g itemi aldım sattım dersin yırtarsın umarım kötü bir şey çıkmaz
Eyw bu msji okumasam letgo diycekdim.e pin nasil oluyor bilmiyorumki.pub g falan uyar ama onları derim mobil legends knight online Metin2 item alıp satmisligim oldu baya

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,502
6,572
113
Eyw bu msji okumasam letgo diycekdim.e pin nasil oluyor bilmiyorumki.pub g falan uyar ama onları derim mobil legends knight online Metin2 item alıp satmisligim oldu baya
bildiğin şekilde kılıfına uydur onlar gözünü korkuturlar giden para ise hele daha kolay olur satın aldım item gönderdim dersin baktın seni ciddi bir şey ile suçluyorlar baro tarafından avukat talep edebilirsiniz ücretsiz şekilde tutanağı aleyhine şekilde yazarlarsa imzalama baştan yazdırt onlar kitleme peşindeler 2017-2018 cezası ise yine iyi itiraz edip zaman aşımıyla sildirebilirsin

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,838
5,849
113
2021 e kadar cezalar siliniyor zaman aşımıyla korkmayın fazla basit bi dilekçe veriyorsunuz sulh ceza mahkemesine

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,277
50,710
113
bildiğin şekilde kılıfına uydur onlar gözünü korkuturlar giden para ise hele daha kolay olur satın aldım item gönderdim dersin baktın seni ciddi bir şey ile suçluyorlar baro tarafından avukat talep edebilirsiniz ücretsiz şekilde tutanağı aleyhine şekilde yazarlarsa imzalama baştan yazdırt onlar kitleme peşindeler 2017-2018 cezası ise yine iyi itiraz edip zaman aşımıyla sildirebilirsin
Az önce biri yazdı bu konuya 2018 cezası yemiş kabul etmiş oda ben oynamadım oynamıyorum diycem kabul etmiycem zaten oyunlarla ilgili item alışverişi yaptım aldım sattım aldım verdim diycem zaten söyledikleri şahidi hic bı şekilde hatirlamiycam bile nasıl hatırlatayım saçma salak işler yahu 2018i nasıl hatirlayalim.baro avukatini neye göre istiycem handi durumda isteyeyim?,

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,277
50,710
113
2021 e kadar cezalar siliniyor zaman aşımıyla korkmayın fazla basit bi dilekçe veriyorsunuz sulh ceza mahkemesine
Yaw korktuğum yok zaten ama birisi adımıza iş cevirdiyse altından kalkamayiz kendimizi nasıl akliycaz her yere kimlikli selfie attık anasını satayim belki adımızz hesap açtılar kullandılar sitelerin odemelrinde her türlü dümen dönüyor bu alemde.bekar olsan umrumda olmazda saçma salak bişey çıkar 2 çocuğum var mağdur olmalarını istemem

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,838
5,849
113
Yaw korktuğum yok zaten ama birisi adımıza iş cevirdiyse altından kalkamayiz kendimizi nasıl akliycaz her yere kimlikli selfie attık anasını satayim belki adımızz hesap açtılar kullandılar sitelerin odemelrinde her türlü dümen dönüyor bu alemde.bekar olsan umrumda olmazda saçma salak bişey çıkar 2 çocuğum var mağdur olmalarını istemem
Sen bugün gitseydin keşke direk

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,502
6,572
113
çok doğru yorum hele de böyle durumlarda kendini ispatlayamıyorsun mahkemelerde öyle seni dinleme olayları falan yok direk yapıştırıyorlar cezayı o yüzden kendinizi garantiye alın kabul etmeyin sonradan basınız ağrıyacağına baştan dişinizi gösterin

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,838
5,849
113
çok doğru yorum hele de böyle durumlarda kendini ispatlayamıyorsun mahkemelerde öyle seni dinleme olayları falan yok direk yapıştırıyorlar cezayı o yüzden kendinizi garantiye alın kabul etmeyin sonradan basınız ağrıyacağına baştan dişinizi gösterin
Karakol ifade alıyorsa inkar etsinler tabi ama benim gibi direk tebliğ tutanağı yersen şansın yok gidip itiraz edicen

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,636
1,688
113
başıma geldi diyorum ya üzerine hesap acıp dolandırmıslardır ama yakalanmıslardır savcı ifadeni alcak bişe cıkcanı sanmam

H4yd4r39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
426
308
63
Yav arkadaş bu siber suçlardan çağıran adamlar esekmi sizin bilmiyomu oynadiginizi nasıl inkar edeceksiniz adamlar ip kadar cikartiyo cep telefon numaralarıniz Hangi telefonlardan hangi hatlardan oynanmış TC ne ismi ne cismi ne hangi hesaplardan para gelmiş para yüklenmiş banka hesaplarınin giriş cikislari kimlere para gitmiş kimden para gelmiş devletten kaçış yok sırası gelen cezası neyse çekecek bu pisliğin içine düşüren utansın diceksin cezan neyse çekeceksin yada odeyeceksin bittigitti kurtuluşu yok abi

MrKoios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
895
447
63
İfade tamamen prosedur, kimse okumuyor ekstrem bir durum yoksa kaymakamliga gondeirp cakiyorlar cezayi. Bu son kripto olayi ozellikle tam bir sacmalik, tamamen anonim merkeziyetsiz bir kripte alisverisini bir siteyle ilgili diye fisleyip ceza yaziyorlar. Umarim yanlis cikarim okuyan vardir ve yirtariz

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,831
478
83
Yav arkadaş bu siber suçlardan çağıran adamlar esekmi sizin bilmiyomu oynadiginizi nasıl inkar edeceksiniz adamlar ip kadar cikartiyo cep telefon numaralarıniz Hangi telefonlardan hangi hatlardan oynanmış TC ne ismi ne cismi ne hangi hesaplardan para gelmiş para yüklenmiş banka hesaplarınin giriş cikislari kimlere para gitmiş kimden para gelmiş devletten kaçış yok sırası gelen cezası neyse çekecek bu pisliğin içine düşüren utansın diceksin cezan neyse çekeceksin yada odeyeceksin bittigitti kurtuluşu yok abi
Senin dediğin gibi değil, her sitelere üyeliği olana ceza kesemezler.Onlarin yakaladığı kişilerin üzerinde para yatırım çekim varsa bu şekilde seni ifadeye çağırıp neden bu kişiye para yatırdın veya para aldın gibi şeyleri soruyorlar , ifadene göre de cezayı kesiyorlar yani senin dediğin gibi tc tel numarası vs bu şekilde ceza yapamazlar

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,831
478
83
4 sene öncesini nasıl hatirliycaz anasını satiyim bu ne la.valla ben internetten ürün alıp satiyordum diycem başkada bisey demem letgodan al sat yaptım bı dönem diycem
Bro ben bu yüzden arada sırada letgo sahibindene ürünler koyuyorum , olurda tekrar ceza durumu yaşarsam böyle bir şey diyeceğim onlarsa hani bakalım ne satmisin falan derse gösterecek birseyim olsun diye tabi ne kadar işe yarar bilmem

kafil1

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
70
15
8
Benim havale gerci ben herturlusunu yapiyordum halende havale yapiyorum

kafil1

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
70
15
8
Bana gosterdi zat3n hesap hareketlerim vardi ellerinde iste burda havale yapmissin dediler

rapeme

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
77
14
8
Bro ben bu yüzden arada sırada letgo sahibindene ürünler koyuyorum , olurda tekrar ceza durumu yaşarsam böyle bir şey diyeceğim onlarsa hani bakalım ne satmisin falan derse gösterecek birseyim olsun diye tabi ne kadar işe yarar bilmem
hocam bılgın olsun onu yemıyorlar karakolda direk dekont istiyor senden yaşadım bu durumu ben