Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kart Borcu ve İcra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wakaeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,054
459
83
Arkadaşlar merhaba.

İki tane kartım icralık oldu..borc odeyemedim. Bankacilik uygulamasından borc artik gitti. Yani borc bile görünmüyor.

Hukum burosundan falan aradilar ama acamadim.

Odenmeyen ve icralık olan banka borcunun gidişatı nasıl oluyor ? Bilgi verebilecek dostlar var mi

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,778
6,215
113
Söz vermediğin sürece bir bok olmaz ilk iş sigortalı çalışan isen maaşının 4 de 1 ine haciz konur

HAYALET07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,020
266
83
3 ay üst üste odemezsen Hemen bankaya git 60 taksite boldur Borc avukata gittimi borcunu 3 ile çarp öyle odersin

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,722
1,201
113
Arkadaşlar merhaba.

İki tane kartım icralık oldu..borc odeyemedim. Bankacilik uygulamasından borc artik gitti. Yani borc bile görünmüyor.

Odenmeyen ve icralık olan banka borcunun gidişatı nasıl oluyor ? Bilgi verebilecek dostlar var mi
Geçmiş olsun miktar büyük mu

HAYALET07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,020
266
83
Henüz avukata gitmemiş olabilir gitse de banka sana bir kez yapılandırma yapmak zorunda.İs Bankası genelde butur konularda vatandaşa yardımcı olan tek bankadir

zaferello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
582
178
43
Arkadaşlar merhaba.

İs bankasi bende yaşadım zamanında 3 ay ödemeyince kartı kapatıp avukata veriyorlar ordan takip ediyosun borç miktarını vs. İs bankasi kapatıyor borç falan uygulamada gözükmüyor sadece ya avukatı ya İs bankasi tahsilat birimini arayıp öğrenebiliyosun eğer ödeyeceksen 1 veya 1.5 ay kadar zaman kazanıp ödemiştim ben 30k

Captain77

Never back down
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,698
607
113
Arkadaşlar merhaba.

uyap dan kontrol et avukatlık durumu ne diye.
avukata dustugun anda bankalarda olan tum hesaplarına e haciz uygulanır haberın olsun nakit varsa çökerler.

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,231
1,470
113
Rakam yüksek maaşının 4/1 i ni unut . Faizine yetismez aylık kesinti / resmi maaş ne yapıyorsa 4/1 i çöpe gidecek heray . Borcunda katlanacak malesef dosya açılır bir haftaya 100 ilk islemde 160 gibi bir rakamlar başlar ucunu alamazsin geçmiş olsun. Rakam büyük olduğu için uyarayım sakin gidip banka ile anlaşma kimse yanls yinlendirmesin adam borcu hiç umursamamis bankaya gidersen ödeme taahutu imzalatirlar geciktirir sen hapis cezası var

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,180
1,669
113
Rakam yüksek maaşının 4/1 i ni unut . Faizine yetismez aylık kesinti / resmi maaş ne yapıyorsa 4/1 i çöpe gidecek heray . Borcunda katlanacak malesef dosya açılır bir haftaya 100 ilk islemde 160 gibi bir rakamlar başlar ucunu alamazsin geçmiş olsun. Rakam büyük olduğu için uyarayım sakin gidip banka ile anlaşma kimse yanls yinlendirmesin adam borcu hiç umursamamis bankaya gidersen ödeme taahutu imzalatirlar geciktirir sen hapis cezası var
Neresi büyük dostum 2-3 aya öder bunu çalışan herkes. Adamı korkutma

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,503
5,625
113
Benimde isbankasina 130 bin borcum var. Bu ay odeyemedim. Yapilandirma yapmiyorlar mi acaba.

HAYALET07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,020
266
83
Adamın bankaya gidip şuan kanun 60 aya kadar taksitlendirme hakkı veriyor.Bende 3 ay ziraat bankasina ödemedim 116 bin 48 ay taksit yaptim şimdi ödüyorum rahat rahat

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,231
1,470
113
2 3 ay mı ? Akp limisin yitip icmeyecek mi bu adam aldığıni direk bankayami verecek . Uyapa giremiyor 4 aydır borcuna merak edip bakmamış bile .. iyimser olmak istiyorsan bu konuda olma attığı imza ile yapısı boylar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...