Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kasa 4 K Hedef 15 K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delisin61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
181
63
Burda gelip 4 k kasa basip 1 k dagitmaktan bahsediyor gidip milletten rolling icin katki istiyor.yani dolayli para istiyor.bn sizin icin soyledim siz bilirsiniz.hadi eyvallah
kardeşim bu adamıda tanımam senide tanımam etmem.
umarım biz kandırılmıyoruz
kandırılıyorsak bu kadar adamın duygularıyla oynamak yazık
ben iyimser olmak istiyorum o yüzden sana katılmıyorum

Harbyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
109
9
18
Beyler dağıtım yapicak paniğe gerek yoj

lanas1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
269
385
63
Burda gelip 4 k kasa basip 1 k dagitmaktan bahsediyor gidip milletten rolling icin katki istiyor.yani dolayli para istiyor.bn sizin icin soyledim siz bilirsiniz.hadi eyvallah
1.si ben para istemedim kimseden @Shellac in bilgisi var oyle bir durumda para onda kalicakti 2.si ben kimseye birsey inandirmak zorunda degilim inanmiyorsan okumadan ciksr gidersin bos muhabbet yapmaya gerek yok adamin canini sikma boyle salak herifler yuzunden etkinlik falan yapmam bundan sonra

Harbyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
109
9
18
Lanas boşver onu sen kardesim biz sana güveniyoruz

berobero26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,144
1,042
113
Haydi son adım güzel olsun ulaşalım hedefe

Khiron55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,221
1,514
113
1.si ben para istemedim kimseden @Shellac in bilgisi var oyle bir durumda para onda kalicakti 2.si ben kimseye birsey inandirmak zorunda degilim inanmiyorsan okumadan ciksr gidersin bos muhabbet yapmaya gerek yok adamin canini sikma boyle salak herifler yuzunden etkinlik falan yapmam bundan sonra
Ustad canını sıkma bole herifler her forumda olur..

delisin61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
181
63
agzı olan konusuyor kardeş. herkesin kendince bi düşüncesi vardır. saygı duy geç boşver

oridevo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,569
1,781
113
Aynen son bir adım kaldi hedefe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...