- 15,256
- 7,579
- 113
Aynen geldi gibi bu kupon
kardeşim bu adamıda tanımam senide tanımam etmem.Burda gelip 4 k kasa basip 1 k dagitmaktan bahsediyor gidip milletten rolling icin katki istiyor.yani dolayli para istiyor.bn sizin icin soyledim siz bilirsiniz.hadi eyvallah
1.si ben para istemedim kimseden @Shellac in bilgisi var oyle bir durumda para onda kalicakti 2.si ben kimseye birsey inandirmak zorunda degilim inanmiyorsan okumadan ciksr gidersin bos muhabbet yapmaya gerek yok adamin canini sikma boyle salak herifler yuzunden etkinlik falan yapmam bundan sonraBurda gelip 4 k kasa basip 1 k dagitmaktan bahsediyor gidip milletten rolling icin katki istiyor.yani dolayli para istiyor.bn sizin icin soyledim siz bilirsiniz.hadi eyvallah
Ustad canını sıkma bole herifler her forumda olur..1.si ben para istemedim kimseden @Shellac in bilgisi var oyle bir durumda para onda kalicakti 2.si ben kimseye birsey inandirmak zorunda degilim inanmiyorsan okumadan ciksr gidersin bos muhabbet yapmaya gerek yok adamin canini sikma boyle salak herifler yuzunden etkinlik falan yapmam bundan sonra
agzı olan konusuyor kardeş. herkesin kendince bi düşüncesi vardır. saygı duy geç boşver1.si ben para istemedim kimseden @Shellac in bilgisi var oyle bir durumda para onda kalicakti 2.si ben kimseye birsey inandirmak zorunda degilim inanmiyorsan okumadan ciksr gidersin bos muhabbet yapmaya gerek yok adamin canini sikma boyle salak herifler yuzunden etkinlik falan yapmam bundan sonra