Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kasa 4 K Hedef 15 K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delisin61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
181
63
@lanas1905 sen bozma moralini kasanı 10k yaptın
istersen rollingide bitir ama sinirle kaybetme
para dagıtmak veya insanları inandırmak zorunda degilsin
takma bence

Ordu5252

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,153
2,373
113
Al işte olan bize oldu
1.si ben para istemedim kimseden @Shellac in bilgisi var oyle bir durumda para onda kalicakti 2.si ben kimseye birsey inandirmak zorunda degilim inanmiyorsan okumadan ciksr gidersin bos muhabbet yapmaya gerek yok adamin canini sikma boyle salak herifler yuzunden etkinlik falan yapmam bundan sonra

ALoNeDarK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,540
4,322
113
hedefe az kaldi

Harbyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
109
9
18
Biz sana güveniyoruz kimseyi inandırmak zorunda değilsin

huseyin38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
220
42
28
1.si ben para istemedim kimseden @Shellac in bilgisi var oyle bir durumda para onda kalicakti 2.si ben kimseye birsey inandirmak zorunda degilim inanmiyorsan okumadan ciksr gidersin bos muhabbet yapmaya gerek yok adamin canini sikma boyle salak herifler yuzunden etkinlik falan yapmam bundan sonra
yav boşver be reis takma kafana ağzı olan konuşuyor ne yazıkki
Biz biliyoruz seni

ronaldo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
170
52
28
Hadi abi devam edelim bosver sen bu ibneleri fırına sür yeni kuponu

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Bn olsaydim boyle gerilmezdim atardim kupon gecmisimi olur biterdi.neden gerildinki bu kadar?

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Agzini bozma bnde bozarsam sikinti cikar.ispatlamak zorundasin tabi burda insanlara umut veriyorsun.etkinlik bitince gorcem bn seni.

delisin61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
181
63
beyler bosuna ortamayı germeyin. şu karantina günlerden güzel vakit geçirmek için foruma gidiyoruz. gelinen duruma bakın vallahi ayıp ya

Aarik41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,416
348
83
Agzini bozma bnde bozarsam sikinti cikar.ispatlamak zorundasin tabi burda insanlara umut veriyorsun.etkinlik bitince gorcem bn seni.
Kardeşim senin amacın tam olarak ne açıkça soylermisin burada kimse kimseye bişi vermek zorunda ve kanıtlamak zorunda değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...