Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kaşıntı Rahatsızlığı , Uyuz

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,225
24,904
113
Yazdigimi bi daha oku Murat düzenledim
Belli olmaz belki alerjidir
Ben doktara gittim uyuz dedi ilac verdi vs evde bi odada karantinadaydim
Sonra cildiye profa gittim adam ac bakim dedi malafata bakti vucuddaki kasintilara bakti
Alerji olmussun dedi mutluluktan havalara uctum o derece
Dayı doktor dalgaı görmek istemiş bence

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,428
43,935
113
wilkinson pomad kullan gecen yil bende de vardi bunu kullandim 3 gun boyunca hergun surdum carsaf ve elbiseleri yikama belirli yerde otur sonra elbiseleri cobe at carsafda dahil sonra 1 hafta kasintin devam ediyor ama geciyor en onemlisi evdeki butun elbiseleri cop posetine koy agzini sikica bagla 3 gun beklet elbisende olanlar öluyor sonra poesete koyduklarinin hepsini yika bu kadar wilkinsonbpomat kadar etkili hic bir ilac yok
Sağol kral bakalım yarın doktora görünğcem

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,428
43,935
113

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,292
1,289
113
Selamın aleyküm herkese iyi forumlar çevre illerde ve yaşadığım yerde Kdz Ereğli birçok kişide uyuz belirtileri varmış. Eve geldiğimden bu yana kaşınıyorum, vücudumda kabarıklıklar kızarıklıklar çıkmaya başladı. İnternetten baktım parmak aralarında kabarıklıklar göğüs bölgesinde kaşıntı kızarıklıklar semptomlar bunlarmış. Hepsi bende mevcut. Bu hastalıkla ilgili bilgisi olan var mı ? Daha önce yaşayan var mı? Ne iyi gelir nedir ne değildir. Kimseye tokalaşmayın aynı şeyleri giymeyin dokunmayın bi bu eksikti valla triplere soktu moralimi bozdu işin yoksa hastaneye git çulsuz çulsuz.
Dostum uyuz olmama ihtimali var alerjik olabilir daha önce tanıdığım birinde olmuştu etini koparacaktı kaşınmaktan hastaneye götürdük serum ilaç falan geçti

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,428
43,935
113
Yazdigimi bi daha oku Murat düzenledim
Belli olmaz belki alerjidir
Ben doktara gittim uyuz dedi ilac verdi vs evde bi odada karantinadaydim
Sonra cildiye profa gittim adam ac bakim dedi malafata bakti vucuddaki kasintilara bakti
Alerji olmussun dedi mutluluktan havalara uctum o derece
Sende de ellerinin parmak aralarında kabarcıklar dirseklerinde kızarırlar ve göğsünde kaşıntı göbeğinde kaşıntı var mıydı

Pepe61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,086
191
63
3 sene evvel olmuştum ağa çok nalet bilşe 6 8 ay sürdü sürmedim krem kullanmadığım losyon ilaç kalmadı evdekiler kuzenler yiğenler sülalenin yarısı kaptı cümbür cemaat sully dediklerini dinle hepsi doğru kuluçka dönemi falan hepsi

• Beğen
Tepkiler: BJK

gurkan018

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
842
914
93
Sağol kral bakalım yarın doktora görünğcem
Eger uyuzsan doktor karisim yazarsa alma xunku karisimi yaparken o ilac etkisini kaynediyor sen dedigim ilaci al 80 tl felandi gecen yil zaten nete bak dedigim ilaci kullanan herkes o ilaci bulan sirkete tesekkur ediyor

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,428
43,935
113

Pepe61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,086
191
63
öyle bişeyki mk tam uyicam başlıyor tatlı tatlı kaşınmaya deli oluyor insan gündüz pek olmuyor ama gece öf dostum sıcak suyla kaynar suyla yıkan deri altında gezdiği için ölme ihtimali yüksek

TitanEnsaladus

Forza San Marino Kaderimiz Aynı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,461
17,909
113
Sende de ellerinin parmak aralarında kabarcıklar dirseklerinde kızarırlar ve göğsünde kaşıntı göbeğinde kaşıntı var mıydı
Ben kasinmaya baslayinca aninda dokyora gittim
İlac kasintiyi dizginliyor
Telaş yapilacak durum yok diyemem cunku uyuzun sakasi yok
Yarin saba ilk isin cildiye profa gorunmek
Millete de bulastirma hasatane calisanlarina uyuz riski var de
Hepten millet uyuz olmasin
İnsallah alerjiktir sendeki

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,225
24,904
113
Gece uykusunu unut zaten zombi olcan sabah 5-6 ya kadar devamke

Pepe61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,086
191
63
Bu uyuz belirtisi knk alerji değil sen uyuz ilacı kullanman gerek