- 30,267
- 24,936
- 113
Vücut kaşınmaya devam ettikçe işte isilik gibi sırtını göğsünü sarıyo kırmızı benekler gibi kaşıya kaşıya kolların yoruccakNasıl anlıyoruz onu
Vücut kaşınmaya devam ettikçe işte isilik gibi sırtını göğsünü sarıyo kırmızı benekler gibi kaşıya kaşıya kolların yoruccakNasıl anlıyoruz onu
Dayı doktor dalgaı görmek istemiş benceYazdigimi bi daha oku Murat düzenledim
Belli olmaz belki alerjidir
Ben doktara gittim uyuz dedi ilac verdi vs evde bi odada karantinadaydim
Sonra cildiye profa gittim adam ac bakim dedi malafata bakti vucuddaki kasintilara bakti
Alerji olmussun dedi mutluluktan havalara uctum o derece
Sağol kral bakalım yarın doktora görünğcemwilkinson pomad kullan gecen yil bende de vardi bunu kullandim 3 gun boyunca hergun surdum carsaf ve elbiseleri yikama belirli yerde otur sonra elbiseleri cobe at carsafda dahil sonra 1 hafta kasintin devam ediyor ama geciyor en onemlisi evdeki butun elbiseleri cop posetine koy agzini sikica bagla 3 gun beklet elbisende olanlar öluyor sonra poesete koyduklarinin hepsini yika bu kadar wilkinsonbpomat kadar etkili hic bir ilac yok
İçim karardıVücut kaşınmaya devam ettikçe işte isilik gibi sırtını göğsünü sarıyo kırmızı benekler gibi kaşıya kaşıya kolların yoruccak
Olm ne yarını kalk gitseneSağol kral bakalım yarın doktora görünğcem
O neler gormustur neler bizimkini napsınDayı doktor dalgaı görmek istemiş bence
Şuan kaşıntjn varmıİçim karardı
Dostum uyuz olmama ihtimali var alerjik olabilir daha önce tanıdığım birinde olmuştu etini koparacaktı kaşınmaktan hastaneye götürdük serum ilaç falan geçtiSelamın aleyküm herkese iyi forumlar çevre illerde ve yaşadığım yerde Kdz Ereğli birçok kişide uyuz belirtileri varmış. Eve geldiğimden bu yana kaşınıyorum, vücudumda kabarıklıklar kızarıklıklar çıkmaya başladı. İnternetten baktım parmak aralarında kabarıklıklar göğüs bölgesinde kaşıntı kızarıklıklar semptomlar bunlarmış. Hepsi bende mevcut. Bu hastalıkla ilgili bilgisi olan var mı ? Daha önce yaşayan var mı? Ne iyi gelir nedir ne değildir. Kimseye tokalaşmayın aynı şeyleri giymeyin dokunmayın bi bu eksikti valla triplere soktu moralimi bozdu işin yoksa hastaneye git çulsuz çulsuz.
Sende de ellerinin parmak aralarında kabarcıklar dirseklerinde kızarırlar ve göğsünde kaşıntı göbeğinde kaşıntı var mıydıYazdigimi bi daha oku Murat düzenledim
Belli olmaz belki alerjidir
Ben doktara gittim uyuz dedi ilac verdi vs evde bi odada karantinadaydim
Sonra cildiye profa gittim adam ac bakim dedi malafata bakti vucuddaki kasintilara bakti
Alerji olmussun dedi mutluluktan havalara uctum o derece
Çok az ama huylanıyorum sürekliŞuan kaşıntjn varmı
Hadi ya ne biçim bir şeymiş buDostum uyuz olmama ihtimali var alerjik olabilir daha önce tanıdığım birinde olmuştu etini koparacaktı kaşınmaktan hastaneye götürdük serum ilaç falan geçti
Eger uyuzsan doktor karisim yazarsa alma xunku karisimi yaparken o ilac etkisini kaynediyor sen dedigim ilaci al 80 tl felandi gecen yil zaten nete bak dedigim ilaci kullanan herkes o ilaci bulan sirkete tesekkur ediyorSağol kral bakalım yarın doktora görünğcem
Vücut böyle iğneleniyor sürekli bişey ısırıyp gibi bi hissiyat ama varya böyle tatlı kaşınmak yok orgazm olup boşalan var kaşınırkenÇok az ama huylanıyorum sürekli
Evet bende şuan o varVücut böyle iğneleniyor sürekli bişey ısırıyp gibi bi hissiyat ama varya böyle tatlı kaşınmak yok orgazm olup boşalan var kaşınırken
Daha fazla bilgi veremem ekstra ücrete girer yeter bu kadarEvet bende şuan o var
Ben kasinmaya baslayinca aninda dokyora gittimSende de ellerinin parmak aralarında kabarcıklar dirseklerinde kızarırlar ve göğsünde kaşıntı göbeğinde kaşıntı var mıydı
Bu uyuz belirtisi knk alerji değil sen uyuz ilacı kullanman gerekSende de ellerinin parmak aralarında kabarcıklar dirseklerinde kızarırlar ve göğsünde kaşıntı göbeğinde kaşıntı var mıydı