Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling kayaman41 / Kasa 2200 Hedef 7000 , 2 kişi 50 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kayaman41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,421
2,300
113
Yaptığın şey çok ayıp kardeşim ailenden kayip vardı ama sürekli forum sayfasına girip geziyordun son gorulmen herşey gözüküyordu bu kadar düşme
Ben o süreçten günler sonra girdim. Benim yaptığım mi ayıp yoksa senin yaptığın mi ? Bile bile defalarca mesaj attin hala da devam ediyorsun.

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,504
5,626
113
Nasıl bi senaryo olsa acaba :) 2 de 1 atıp 3 Luk yese de uzasa mi. 2 de 2 atıp 26 saniye de 3 sayı daha bilir mu? :)

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
Ben o süreçten günler sonra girdim. Benim yaptığım mi ayıp yoksa senin yaptığın mi ? Bile bile defalarca mesaj attin hala da devam ediyorsun.
Dostum konuyu bilmiyorum fakat o arkadaş çekilişten kazandıysa ona göndermen şarttır.Aile kaybın olduysa ısrarla yazdıysa o onun için ayıp durumdur fakat arkadaş çekilişi kazanıpta ödülünü alamadıysa bunu bir şekilde karşılaman gerekiyordu

Hamsilipasta

HOP HEMŞERİM NEREYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,881
6,833
113
Çünkü girip girip çekiliş beğendiğini gördüm kardeşim ve sen bana yazmadin çekilişi görüp ben sana yazdım ama sen cevap vermedin bu yaptığın çok ayıp bişey

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,154
113
Valla tam 84 te bitecek gibi

yummy00

Uğursuz
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,176
51,402
113
E vsahibi 13 saniye kala hızlı hucum denick atarsa eğer faul yapar yine kaçırırsa moral çöker faul yapmaz

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,504
5,626
113
78 84 ev atarsa gelicek

Hamsilipasta

HOP HEMŞERİM NEREYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,881
6,833
113
Dostum konuyu bilmiyorum fakat o arkadaş çekilişten kazandıysa ona göndermen şarttır.Aile kaybın olduysa ısrarla yazdıysa o onun için ayıp durumdur fakat arkadaş çekilişi kazanıpta ödülünü alamadıysa bunu bir şekilde karşılaman gerekiyordu
Valla o yazmadı ben yazdım ona ama o ara ara girip bakmadı bile çekiliş hala gonderilmedi

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
Valla o yazmadı ben yazdım ona ama o ara ara girip bakmadı bile çekiliş hala gonderilmedi
Dediğim gibi dost olayı bilmiyorum fakat çekilişte çıkıpta ödülünü alamadıysan benim gözümde haklı olan sensin.Arkadaşın ailesel durumları olur aynı zamanda atamaz anlarım fakat aradan günlerde geçse parası olduğunda atmalıydı

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,504
5,626
113
Yazık valla billa. Molaları gereksiz yere harcayıp son hücum mola da almadılar. 84 de bitti

Hamsilipasta

HOP HEMŞERİM NEREYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,881
6,833
113
Dediğim gibi dost olayı bilmiyorum fakat çekilişte çıkıpta ödülünü alamadıysan benim gözümde haklı olan sensin.Arkadaşın ailesel durumları olur aynı zamanda atamaz anlarım fakat aradan günlerde geçse parası olduğunda atmalıydı
Haklılık değil bu da kanka şimdi adam kaybı oldu biliyorum ama forum sayfasina hiç girmese tamam dicem ara ara girdiğini hep gördüm ama bı kere bile yazmadı bu çok büyük ayip

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,154
113
Haklılık değil bu da kanka şimdi adam kaybı oldu biliyorum ama forum sayfasina hiç girmese tamam dicem ara ara girdiğini hep gördüm ama bı kere bile yazmadı bu çok büyük ayip
Boşver kardeşim herkes kendine yakışanı yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...