Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling kayaman41 / Kasa 2200 Hedef 7000 , 2 kişi 50 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,154
113
Yaptığı çok ayıp kardeşim ailesinden biri revat ettiği halde buraya girip çekiliş beğenip foruma giriyor ama yaptığı etkinliğin arkasında durmuyor benim kızdığım yer orasi
Kızmakta haklısın ama binbir türlü insan görüyoruz burda kalite asla tesadüf değildir kardeşim öyle iki kuruş para dağıtıyor diye kimse kendini bişey zannetmesin bi havalara girmesin herkes en dibe de düşebilir en zirveyede çıkabilir

Hamsilipasta

HOP HEMŞERİM NEREYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,881
6,833
113
Kızmakta haklısın ama binbir türlü insan görüyoruz burda kalite asla tesadüf değildir kardeşim öyle iki kuruş para dağıtıyor diye kimse kendini bişey zannetmesin bi havalara girmesin herkes en dibe de düşebilir en zirveyede çıkabilir
Boşver kanka da insanın yaptığı şeyin arkasında durmamasi kötü

yummy00

Uğursuz
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,176
51,402
113
Haklılık değil bu da kanka şimdi adam kaybı oldu biliyorum ama forum sayfasina hiç girmese tamam dicem ara ara girdiğini hep gördüm ama bı kere bile yazmadı bu çok büyük ayip
Boşver dost haklı da olsan konuda para mevzusu açtın diye hatalı duruma sen düşeceksin özelden konusun bu konuları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...