- 10,881
- 6,833
- 113
Yaptığı çok ayıp kardeşim ailesinden biri revat ettiği halde buraya girip çekiliş beğenip foruma giriyor ama yaptığı etkinliğin arkasında durmuyor benim kızdığım yer orasiBoşver kardeşim herkes kendine yakışanı yapar
Yaptığı çok ayıp kardeşim ailesinden biri revat ettiği halde buraya girip çekiliş beğenip foruma giriyor ama yaptığı etkinliğin arkasında durmuyor benim kızdığım yer orasiBoşver kardeşim herkes kendine yakışanı yapar
Kızmakta haklısın ama binbir türlü insan görüyoruz burda kalite asla tesadüf değildir kardeşim öyle iki kuruş para dağıtıyor diye kimse kendini bişey zannetmesin bi havalara girmesin herkes en dibe de düşebilir en zirveyede çıkabilirYaptığı çok ayıp kardeşim ailesinden biri revat ettiği halde buraya girip çekiliş beğenip foruma giriyor ama yaptığı etkinliğin arkasında durmuyor benim kızdığım yer orasi
Boşver kanka da insanın yaptığı şeyin arkasında durmamasi kötüKızmakta haklısın ama binbir türlü insan görüyoruz burda kalite asla tesadüf değildir kardeşim öyle iki kuruş para dağıtıyor diye kimse kendini bişey zannetmesin bi havalara girmesin herkes en dibe de düşebilir en zirveyede çıkabilir
Boşver dost haklı da olsan konuda para mevzusu açtın diye hatalı duruma sen düşeceksin özelden konusun bu konularıHaklılık değil bu da kanka şimdi adam kaybı oldu biliyorum ama forum sayfasina hiç girmese tamam dicem ara ara girdiğini hep gördüm ama bı kere bile yazmadı bu çok büyük ayip
Aynen boşver devran dünyası buBoşver kanka da insanın yaptığı şeyin arkasında durmamasi kötü
Gereken yere yazdım dost seni severim o yüzden daha uzatmicamBoşver dost haklı da olsan konuda para mevzusu açtın diye hatalı duruma sen düşeceksin özelden konusun bu konuları