- 8,549
- 4,322
- 113
Valla ben onu tanıyorum sezerim birşey diyemenKotucocuk bni çok sever ama niye böyle bir ortam saglmş ona bilmdm
Valla ben onu tanıyorum sezerim birşey diyemenKotucocuk bni çok sever ama niye böyle bir ortam saglmş ona bilmdm
200 bı yere atmam lazımdı onu tamamladım her gelenle kumar oynamıyoz eko dost bızım yattıgımız yer garanti değil@erhanbey22 @ertan01 siz ne yaptınız hiç mi yukselmedi kasaniz direk sıfır mi aw
Bn çok iyi tanıyorum abi Bn kulgını çkcgm onunValla ben onu tanıyorum sezerim birşey diyemen
Hangi kasa dost bizde kumbara var oda bos@erhanbey22 @ertan01 siz ne yaptınız hiç mi yukselmedi kasaniz direk sıfır mi aw
🤔Bu gunleride unutmayizValla ben onu tanıyorum sezerim birşey diyemen
Adetten dost bana soruyonuz bende sizi merak ettim sinemacı dostum200 bı yere atmam lazımdı onu tamamladım her gelenle kumar oynamıyoz eko dost bızım yattıgımız yer garanti değil
helal dostAdetten dost bana soruyonuz bende sizi merak ettim sinemacı dostum
Samimiyetin varsa yap bencede kotucocuk olmasin☺Bn çok iyi tanıyorum abi Bn kulgını çkcgm onun
İçini doldurduğunda yaz bana dostHangi kasa dost bizde kumbara var oda bos
Pekiİçini doldurduğunda yaz bana dost
ok bye dost
1. 5 kadar işim var kasa 1k hedef 11k rollacagım hedefe ulşrsam @erhanbey22 @ertan01 @Eko35 @Murat4343 @Tokmakci @Sino16 @Galatasaray571 250 TL takip etsenize etmesnizde200 bı yere atmam lazımdı onu tamamladım her gelenle kumar oynamıyoz eko dost bızım yattıgımız yer garanti değil
Helal dost simartiyosun bizi1. 5 kadar işim var kasa 1k hedef 11k rollacagım hedefe ulşrsam @erhanbey22 @ertan01 @Eko35 @Murat4343 @Tokmakci @Sino16 250 TL takip etsenize etmesnizde
Ekstradan 5 takipçiyede 50tl
Bu sefer olsun bol şanslar şimdiden sezer1. 5 kadar işim var kasa 1k hedef 11k rollacagım hedefe ulşrsam @erhanbey22 @ertan01 @Eko35 @Murat4343 @Tokmakci @Sino16 250 TL takip etsenize etmesnizde
Vay patron insallah gonlunun bu bolluguylada sahsi meselelerin yoluna girer sende mutlu olursun1. 5 kadar işim var kasa 1k hedef 11k rollacagım hedefe ulşrsam @erhanbey22 @ertan01 @Eko35 @Murat4343 @Tokmakci @Sino16 250 TL takip etsenize etmesnizde
en sevdıgımız takıp etmeden gelen para dost ya da yalandan takıp ederek aldıgımız paralar en bereketlı onlar oluyo dost1. 5 kadar işim var kasa 1k hedef 11k rollacagım hedefe ulşrsam @erhanbey22 @ertan01 @Eko35 @Murat4343 @Tokmakci @Sino16 @Galatasaray571 250 TL takip etsenize etmesnizde
Cakal☺en sevdıgımız takıp etmeden gelen para dost ya da yalandan takıp ederek aldıgımız paralar en bereketlı onlar oluyo dost
Dost peki yazma bana bi daha aklıma benim manita vardı o yazardı hep peki diye anım pekişti
Seni sevdrdysek ne mutluen sevdıgımız takıp etmeden gelen para dost ya da yalandan takıp ederek aldıgımız paralar en bereketlı onlar oluyo dost