cakal değildik dost sektör bizi buna zorladıCakal☺
cakal değildik dost sektör bizi buna zorladıCakal☺
Peki dostDost peki yazma bana bi daha aklıma benim manita vardı o yazardı hep peki diye anım pekişti
İnşallah dostum hatta zaten bklyrm rolü aclmordan dvm edelimVay patron insallah gonlunun bu bolluguylada sahsi meselelerin yoluna girer sende mutlu olursun
Bnce sen söktörü bu hale getrmşindrcakal değildik dost sektör bizi buna zorladı
Ac sen biz geliriz 😂İnşallah dostum hatta zaten bklyrm rolü aclmordan dvm edelim
Acelmz hiç yokk akşama kadar burdyz1k yi 11k yapmak zor olmasa gerek beraber desteklersek olur bu is
Sektör mu degistirsek silikonda iyi para varmış bir arkadaş yapıyor güzel kazaniyormuş hep deniz kenarında kahvaltı yapiyorcakal değildik dost sektör bizi buna zorladı
Değişen dünyada sektörde tutunmak için sırtlan aslan kaplan bukalemun bunlarda gerekli dostcakal değildik dost sektör bizi buna zorladı
Aynen oyleAcelmz hiç yokk akşama kadar burdyz
Bizim yaptığımız silikonlar ağızda tad bırakır dostSektör mu degistirsek silikonda iyi para varmış bir arkadaş yapıyor güzel kazaniyormuş hep deniz kenarında kahvaltı yapiyor
Öyle sezerim hedef olsunda aceleye gerek yokAcelmz hiç yokk akşama kadar burdyz
bız arada yapılacak kısıye yapıyoruz dost ınan sen burda daha ne kadardır kımle konusuyon bılmıyom ne dostlar gorduk adama 1k cekıp 200 atıyosun kaybettım dıyo bı daha 200 atıyon yıne kaybettım dıyo baska forumda attıgınla cekmıs 2k para sana hala kaybettım deyıp para ıstıyo ben kumar oynayan kımseye guvenmem kımsede bana guvenmesınBnce sen söktörü bu hale getrmşindr
Sezo calismiyon muAcelmz hiç yokk akşama kadar burdyz
Yok tatil oSezo calismiyon mu
Yarın iş başı ortkSezo calismiyon mu
Helal dost resimdeki beni benden aldibiz sektöre ilk girdiğimizde sans parasını cepbankla dagıtıyoduk dost
Ekli dosyayı görüntüle 240879