- 4,268
- 2,516
- 113
Geldigini gordum ondan yazdim ortak.🤣 sanada Cikmadigindan anla iste senle eglendigimi @Galatasaray5716 aydır çekiliş yüzü görmüyor gral Allah'tan gork
Geldigini gordum ondan yazdim ortak.🤣 sanada Cikmadigindan anla iste senle eglendigimi @Galatasaray5716 aydır çekiliş yüzü görmüyor gral Allah'tan gork
Inşallah dostum sana da nasip olsunOda olur birgün gral
Bakin su etiketlediklerime sozumdur mesaj etkinliginden 250 yi alalim bir maca atacam kazanc kismini ucunuze atacam @Mamasli @Galatasaray571 @Muroo1988Inşallah dostum sana da nasip olsun
Sagolasin kankaBakin su etiketlediklerime sozumdur mesaj etkinliginden 250 yi alalim bir maca atacam kazanc kismini ucunuze atacam @Mamasli @Galatasaray571 @Muroo1988
23 nisanda bir gunlugune yapariz baskanla konusurum benBeni admin.yapın uçurayım sizi
Kazancaz bizdeBuranın Konu başlığı gibi kaybedenlerdeniz
Ya kurallar da değişmeli benceCanlılık olsa ne olur bir türlü Çıkmıyoruz ki
Hahahhaa23 nisanda bir gunlugune yapariz baskanla konusurum ben
Halüsülasyon mırooo 🤭🤭Bakin su etiketlediklerime sozumdur mesaj etkinliginden 250 yi alalim bir maca atacam kazanc kismini ucunuze atacam @Mamasli @Galatasaray571 @Muroo1988
Bu ne Muro nasıl alıyorBakin su etiketlediklerime sozumdur mesaj etkinliginden 250 yi alalim bir maca atacam kazanc kismini ucunuze atacam @Mamasli @Galatasaray571 @Muroo1988
Sen at bari bana kanka 😂Halüsülasyon mırooo 🤭🤭
Muro haziran'dayız nisan mı kaldıBu ne Muro nasıl alıyor
baskandan cevap alman ıcın 30k ve uzerı mesaj olman lazım dost23 nisanda bir gunlugune yapariz baskanla konusurum ben