- 35,305
- 15,642
- 113
Ne multisi tek Hesabım Var
Kötü niyetle mi dedik dost ayıp ediyosun@Mamasli kullandigi lafin nereye gittigini bi bilse
TamamNe multisi tek Hesabım Var
Mırooo göt elden gidiyehhhh 🤣🤣🤣🤣@Mamasli kullandigi lafin nereye gittigini bi bilse
Takiliyorum kadim dostMulti olsak emin ol rollerde bize çıkardı yani
Benim oturdugum yerlerim saglamda kanka no panic😂Mırooo göt elden gidiyehhhh 🤣🤣🤣🤣
En yakın kankan seni seznaza sözledi ben bilmem artık dikat et oturduğun yere 🤣🤣Benim oturdugum yerlerim saglamda kanka no panic😂
Yok valla kanka kötü niyetle demedim de yazdıktan sonra fark ettim çok gec oldu 😂En yakın kankan seni seznaza sözledi ben bilmem artık dikat et oturduğun yere 🤣🤣
@Baikal1 bisey olmaz ben onun niyetini safligini anladim😂kotu niyetle demez bana kankamEn yakın kankan seni seznaza sözledi ben bilmem artık dikat et oturduğun yere 🤣🤣
Baikal reis costurur bizi@Baikal1 rol acmiyor artik acsa hepinizi nasiplendirirdi kanka o degilde mamasliyla muroo1988 unutma kazanirsan bu adamlara sans parasi at.hep rollerini takip ettiler alamadilar😂😂😂
Demedim valla kankam kusura bakma@Baikal1 bisey olmaz ben onun niyetini safligini anladim😂kotu niyetle demez bana kankam
😂😂😂😂Sorun yok ben anladim seniDemedim valla kankam kusura bakma
Ay başı küllerinden doğacak baikalBaikal reis costurur bizi
Herkesi banlar la admin olsa baikal@Baikal1 reis admin olsun
Engüzeli😂Herkesi banlar la admin olsa baikal
Emre barzosu dün yine ban yedi awHerkesi banlar la admin olsa baikal