- 5,350
- 2,254
- 113
Benim arkadaşa babası 18 yaşında arabayı dayadı hemen biz çalışalım da borçla akalın anca
Muz elma nolursa 😂Neyi muzu mu 🍌🤣
İzledim son 2 spinde vermişBonanza bonanza ne verdin bana malı bügün bonanza amk bonanza
Benim yaş 26 reis mesleğim yok iş yok ne önerirsiniz banaSiz siz olun gençken birliktirin ev alın araba alın paranızın kıymetini bilin İnanki evlenirken çok daha zorlanıyon o gençlik yıllarında boşa harcadigin paralari ve zamanı arıyor keskide gençken bunu şunu yapmış olsaydım diyon
Ben muzu severim birde şeftaliyi emme gömmeMuz elma nolursa 😂
Alev almisİzledim son 2 spinde vermiş
Senin sonun bana gitmesin ama 😂Ben muzu severim birde şeftaliyi emme gömme
Oha mıroo ne dedi iyi becerememiş demek istedi çüşşşş ohaaaSeznaz pes etti galiba @Murat4343
Milletin babaları dedeleri hayırlıki bırakıyor bizimkiler anca borç bırakır 😄😄😄 hayat öyle birşey ki insan ailesini seçme şansı vermiyor bunada şükür elimiz ayağımız tutuyor Allah bizi bundan da etmesinBenim arkadaşa babası 18 yaşında arabayı dayadı hemen biz çalışalım da borçla akalın anca
Yok la der miyim öyle şey ben😂Oha mıroo ne dedi iyi becerememiş demek istedi çüşşşş ohaaa
Hiç sorma dostum dedem o kadar mal varmış hepsini batırmış babam da sağolsun üstüne bisey koymamışMilletin babaları dedeleri hayırlıki bırakıyor bizimkiler anca borç bırakır 😄😄😄 hayat öyle birşey ki insan ailesini seçme şansı vermiyor bunada şükür elimiz ayağımız tutuyor Allah bizi bundan da etmesin
Hiç bir şey imkanın varsa Avrupa'ya gitmeye bak paran varsa ticaret yap araba al satBenim yaş 26 reis mesleğim yok iş yok ne önerirsiniz bana
Liseyi falaj bitirdin mi dostumBenim yaş 26 reis mesleğim yok iş yok ne önerirsiniz bana
Oku derim ama o da cate değil öğretmenler mimarlar işsiz hergun paylaşım yapıyolarBenim yaş 26 reis mesleğim yok iş yok ne önerirsiniz bana
Al bende de bu kadar bize diyor ben yapmadım siz yapın neyle yapacağız nasıl yapacağız en kotu ev 600 700 bin TL en kotu araba 70 80 bin TL bu zamanda anca karnını doyuyorsun paranın kiymetti kalmamışkiHiç sorma dostum dedem o kadar mal varmış hepsini batırmış babam da sağolsun üstüne bisey koymamış
Öyle valla haklisin bizimki de aynı insan bi gelecek hazırlar iyi kötüAl bende de bu kadar bize diyor ben yapmadım siz yapın neyle yapacağız nasıl yapacağız en kotu ev 600 700 bin TL en kotu araba 70 80 bin TL bu zamanda anca karnını doyuyorsun paranın kiymetti kalmamışki
Yok reis lise terkLiseyi falaj bitirdin mi dostum