Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kaybedenler Kulübü

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,350
2,254
113
Benim arkadaşa babası 18 yaşında arabayı dayadı hemen biz çalışalım da borçla akalın anca

Salobalo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,042
6,118
113
Siz siz olun gençken birliktirin ev alın araba alın paranızın kıymetini bilin İnanki evlenirken çok daha zorlanıyon o gençlik yıllarında boşa harcadigin paralari ve zamanı arıyor keskide gençken bunu şunu yapmış olsaydım diyon
Benim yaş 26 reis mesleğim yok iş yok ne önerirsiniz bana

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,478
3,506
113
Benim arkadaşa babası 18 yaşında arabayı dayadı hemen biz çalışalım da borçla akalın anca
Milletin babaları dedeleri hayırlıki bırakıyor bizimkiler anca borç bırakır 😄😄😄 hayat öyle birşey ki insan ailesini seçme şansı vermiyor bunada şükür elimiz ayağımız tutuyor Allah bizi bundan da etmesin

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,350
2,254
113
Milletin babaları dedeleri hayırlıki bırakıyor bizimkiler anca borç bırakır 😄😄😄 hayat öyle birşey ki insan ailesini seçme şansı vermiyor bunada şükür elimiz ayağımız tutuyor Allah bizi bundan da etmesin
Hiç sorma dostum dedem o kadar mal varmış hepsini batırmış babam da sağolsun üstüne bisey koymamış

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,350
2,254
113
Tek işsiz kalmama garantisi doktorlukta var çünkü okul bitmeden otomatik seni bi hastaneye veriyo sistem

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,478
3,506
113
Hiç sorma dostum dedem o kadar mal varmış hepsini batırmış babam da sağolsun üstüne bisey koymamış
Al bende de bu kadar bize diyor ben yapmadım siz yapın neyle yapacağız nasıl yapacağız en kotu ev 600 700 bin TL en kotu araba 70 80 bin TL bu zamanda anca karnını doyuyorsun paranın kiymetti kalmamışki

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,350
2,254
113
Al bende de bu kadar bize diyor ben yapmadım siz yapın neyle yapacağız nasıl yapacağız en kotu ev 600 700 bin TL en kotu araba 70 80 bin TL bu zamanda anca karnını doyuyorsun paranın kiymetti kalmamışki
Öyle valla haklisin bizimki de aynı insan bi gelecek hazırlar iyi kötü