Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kaybedenler Kulübü

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,350
2,254
113
Al bende de bu kadar bize diyor ben yapmadım siz yapın neyle yapacağız nasıl yapacağız en kotu ev 600 700 bin TL en kotu araba 70 80 bin TL bu zamanda anca karnını doyuyorsun paranın kiymetti kalmamışki
Araba almak bile mucize olmuş anca kredi çekicen

ShakeLarkin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,133
2,390
113
Milletin babaları dedeleri hayırlıki bırakıyor bizimkiler anca borç bırakır 😄😄😄 hayat öyle birşey ki insan ailesini seçme şansı vermiyor bunada şükür elimiz ayağımız tutuyor Allah bizi bundan da etmesin
Babamin zamanında eniştesi bir arsa görmüş şahin ile takası adam kabul etmiş babam kabul etmemiş şu anda Ankaranin en değerli yerlerinden biriymiş 20 daire felan verilerdi diyor babam şimdi :)

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,350
2,254
113
Kız paraya gelir mesela Doğru çoğu öyle ama unvan da çok önemli

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,478
3,506
113
Babamin zamanında eniştesi bir arsa görmüş şahin ile takası adam kabul etmiş babam kabul etmemiş şu anda Ankaranin en değerli yerlerinden biriymiş 20 daire felan verilerdi diyor babam şimdi :)
Aynı durum bizde de var zamanında tapu kadastro köyleri geziyordu arsaları tapuluyordu babama demiş gel senin üstünde yaparım babam demiş zaten köy benim sonra köyden de atıldık onların o zamanki akılsızlıklarini şimdi biz çekiyoruz malesef

Salobalo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,042
6,118
113
Öyle deme bak ilerde bi kızla tanışırsın kız dedi ki sana mesleğin ne ? Ne diyeceksin en azından şu ünide şunu bitirdim de issiz bike olsan o an kizin ailesine sunacak biseyin olur
Benim yaşım 26 daha bir tane sevgilim olmadı reis yani kız eli tutmuş adam değilim zaten

Murat4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,268
2,516
113
Bizimkilerde gelmis ml gibi yere yerlesmis 500 metre daha ilerleseler deniz kenari olacak fiyatlar ucacak durmuslar

Salobalo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,042
6,118
113
Öyle korkulur ama emin ol güzel şey yani yani cinsellik olarak demiyorum yanlış anlama oturup bi kizla sohbet el ele gezmekl bile iyi gelir sana bence bul hemen birini😂
Bulamıyorum ki reis valla beceremiyorum hiç arkadaş çevrem yok çarşıya gidip bı cafeye oturup çay icmisligim yok

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,478
3,506
113
Hiçbirini yapacak kapasite yok bende reis
Bende senin yaşındayken yapmadığım için şuan pişmanım vala pasaport cikartmisim Sırbistan'a gidecem ordan kaça olarak Avrupa'ya gitmeyi düşünüyorum çocuklar izin vermiyor elini ayağını bağlıyorlar ama gene fırsat bulsam gidecem hayat senin gençken yaptın yaptın yaş ilerde kimse ise bile almaz