- 4,268
- 2,516
- 113
Ankarada ben yasayamiyorum reis ya deniz sahil olmayinca bunaliyor insan alistigimdan heralde beton yigini geliyor ankara
Merhaba yazarsan dönmez belli yakışıklı misin 😂Mesela kabul etti isteği reis mesaj ne aticam
Yok ya yüzde 25 çok yüksek ihtimal de değil 😂20 kiza yaziyorsan ve 5i donuyorsa o gun milli piyango biletide al .muhakkak zengin olursun
Ne zaman muroBir gün Parayı çok pis koyacağım
Yakışıklı miyim bilmiyorum ama annem yakışıklısın diyor atayım bak olmazsa reis ,🤣Merhaba yazarsan dönmez belli yakışıklı misin 😂
Kiz eline degmedigine gore pek değilsin
O zaman bi limon at mesela kizin kafası karışsın cevap versin 😂
Bizde burda doğduk büyüdük başka şehire ayak uyduramıypruzAnkarada ben yasayamiyorum reis ya deniz sahil olmayinca bunaliyor insan alistigimdan heralde beton yigini geliyor ankara
At kanka sorun olmaz anneler hep öyle der aama öylesinfdir belkiYakışıklı miyim bilmiyorum ama annem yakışıklısın diyor atayım bak olmazsa reis ,🤣
At gral bende merak ettimYakışıklı miyim bilmiyorum ama annem yakışıklısın diyor atayım bak olmazsa reis ,🤣
Bekliyoruz kankaYakışıklı miyim bilmiyorum ama annem yakışıklısın diyor atayım bak olmazsa reis ,🤣
Bende ettim vallaAt gral bende merak ettim
Buyurun reisler çirkinim ama atayımBekliyoruz kanka
Taktige bak yarildimmm 😂😂😂😂Merhaba yazarsan dönmez belli yakışıklı misin 😂
Kiz eline degmedigine gore pek değilsin
O zaman bi limon at mesela kizin kafası karışsın cevap versin 😂
EstafurullahBuyurun reisler çirkinim ama atayım
Bunlar hayat kurtarır 😂Taktige bak yarildimmm 😂😂😂😂
Ortalamasın kanka 20 de 5 olmasa da 20 de 2 sansin varBuyurun reisler çirkinim ama atayım
Dost yakisiklimisin cirkin misin orasini biz bilmeyiz kiz degiliz ama adam gibi adamsin özguvenli ol .kendini kimseye ezdirme helede kadinlara aslaBuyurun reisler çirkinim ama atayım
Onada şükür ama bu zamana kadar hep 0 çektikOrtalamasın kanka 20 de 5 olmasa da 20 de 2 sansin var
Birazdan muhabbet her körün bir alıcısına döncekOrtalamasın kanka 20 de 5 olmasa da 20 de 2 sansin var
Doğru dışarda köleler var vallaDost yakisiklimisin cirkin misin orasini biz bilmeyiz kiz degiliz ama adam gibi adamsin özguvenli ol .kendini kimseye ezdirme helede kadinlara asla