- 20,043
- 6,118
- 113
O var şükür 🤣Kanka iyi bari internet var sende 😂
O var şükür 🤣Kanka iyi bari internet var sende 😂
İlginc hayatlar var surda herkesin ayri derdi varBabanı örnek alma kendine başka yol çiz herşey kafada biter ve cesaretli olacan
Para olacak ki cesaret olsun reisBabanı örnek alma kendine başka yol çiz herşey kafada biter ve cesaretli olacan
Kanka instahrama gir bi sayfa olur öneriler olur ordan 20 kız ekle 5 i sana dönüş yapsa kâr ordan sonra yürü 😂O var şükür 🤣
Öyle valla hacı muratİlginc hayatlar var surda herkesin ayri derdi var
Dert şeye benzer en büyüğü bende sanarsinİlginc hayatlar var surda herkesin ayri derdi var
Mesela kabul etti isteği reis mesaj ne aticamKanka instahrama gir bi sayfa olur öneriler olur ordan 20 kız ekle 5 i sana dönüş yapsa kâr ordan sonra yürü 😂
Neye benzer kankaDert şeye benzer en büyüğü bende sanarsin
Şeye işte reis 🤣Neye benzer kanka
20 kiza yaziyorsan ve 5i donuyorsa o gun milli piyango biletide al .muhakkak zengin olursunKanka instahrama gir bi sayfa olur öneriler olur ordan 20 kız ekle 5 i sana dönüş yapsa kâr ordan sonra yürü 😂
Hangi il de yaşıyorsun üstadŞeye işte reis 🤣
Sivas reisHangi il de yaşıyorsun üstad
Hiç yapmadım denemekte istemiyorum olursa helalinden olsun yeter20 kiza yaziyorsan ve 5i donuyorsa o gun milli piyango biletide al .muhakkak zengin olursun
Dur tahmin edeyim sende bursalisinHangi il de yaşıyorsun üstad
Yok reis ben angara bebesiyimDur tahmin edeyim sende bursalisin
Öyle vala herşey paraya bağlı para olmadı mı tuvallette bile almazlar seni ilk başta bu kapitalist sistemi yıkmak lazım şuan hep baştaki kişiler yiyor seni eziyorlar seni surekli ucuz çalıştirmaya ve para kazanmamaya sürüklüyor ondan para bulamıyoruz biriktiremiyoruzPara olacak ki cesaret olsun reis
16 taklaya getirdi beni 06 yapamayinca 16 mi yaptinYok reis ben angara bebesiyim
Orasi oyle dostÖyle vala herşey paraya bağlı para olmadı mı tuvallette bile almazlar seni ilk başta bu kapitalist sistemi yıkmak lazım şuan hep baştaki kişiler yiyor seni eziyorlar seni surekli ucuz çalıştirmaya ve para kazanmamaya sürüklüyor ondan para bulamıyoruz biriktiremiyoruz
Aynen16 taklaya getirdi beni 06 yapamayinca 16 mi yaptin
Bunu tahmin edemedik en basta😂