- 4,268
- 2,516
- 113
Bunu atarsiniz isterse
Ekli dosyalar
-
119.2 KB Görüntüleme: 16
Yok 50 yüklenmiş oda 10 TL verdiOnwinde hepinize mi 75 fp yuklendi bana mi yanlislik yapildi awk
Ben ilk 25 i actim 30 tl oldu birazdan 50yi acacagim 😂zevkini cikariyorum 75 yuklenmis banaYok 50 yüklenmiş oda 10 TL verdi
Muro O ney gel babaya yorum yapmışsın72 lira oldu ben bunu spor oynayabilirmiyim simdi onwin
Oynayamıyorsun72 lira oldu ben bunu spor oynayabilirmiyim simdi onwin
1.30 oran üzeri x5 katı oynayabilirsin şimdi teyit aldım.72 lira oldu ben bunu spor oynayabilirmiyim simdi onwin
Tamam kardo cok sagol1.30 oran üzeri x5 katı oynayabilirsin şimdi teyit aldım.
Muro O ne sen yazmışsın ya gel babaya yorum Hangi site o72 lira oldu ben bunu spor oynayabilirmiyim simdi onwin
Abi hicbiriniz mi alamadi gelbabaya yorum istiyoe elitMuro O ne sen yazmışsın ya gel babaya yorum Hangi site o
Yok 0 ladik ikisininde 100 lirada çıkmadı galiba bize mesaj gelmemiş 😔😔Herkes parayi buldu heralde dagildiginiza gore
100 lira rol yok mu o da kitlendi şimdi çekiliş olur bakalım bize çıkmış mı kısmetYok 0 ladik ikisininde 100 lirada çıkmadı galiba bize mesaj gelmemiş 😔😔
Çıksaydı önceden mesaj gelirdi reis sonuçlar açıklandığı zaman gönderildi diyor ya ödül 😔100 lira rol yok mu o da kitlendi şimdi çekiliş olur bakalım bize çıkmış mı kısmet
Sonuçlar daha açıklanmadı çekiliş olmadı ki daha ben takipteyimÇıksaydı önceden mesaj gelirdi reis sonuçlar açıklandığı zaman gönderildi diyor ya ödül 😔