- 4,268
- 2,516
- 113
Birazdan eklenir heraldeMuro Yine bize çıkmamış da bu dippet ne zaman eklenir
Birazdan eklenir heraldeMuro Yine bize çıkmamış da bu dippet ne zaman eklenir
Bisey desek suclarlarBi kez ödül alamadım şu forumdan
Beklemedeyim Vallahi eklenince söylüyor değil mi yani yazıyor adminBirazdan eklenir heralde
Öyle haklisinda ne diyimBisey desek suclarlar
Sen hangi oyuna girdin kanka onwindeBisey desek suclarlar
Xmas dedin diye onu denedim 75 freespin eklemisler 75 civari bisey verdi onuda tek maca attim patladiSen hangi oyuna girdin kanka onwinde
Bende bonanza girdim 30 zoe verdi rezaletXmas dedin diye onu denedim 75 freespin eklemisler 75 civari bisey verdi onuda tek maca attim patladi
Bu dun geceki dertli arkadaş napti çekim yapmış mi acabaEvet an itibariyle elitteki oynadigimda yatmis gorunuyor burasi kaybedenler kulubu dostlar hosgeldiniz bu kulube
Cekim yapamiyoz su kadar firsattanBende bonanza girdim 30 zoe verdi rezalet
Çıkmadı 100 TL sağlık olsun diyemiyorum artık yüzümüz gülmüyorEvet an itibariyle elitteki oynadigimda yatmis gorunuyor burasi kaybedenler kulubu dostlar hosgeldiniz bu kulube
Valla birileri parayi buldu girmedigine goreBu dun geceki dertli arkadaş napti çekim yapmış mi acaba
Nerde o şans bizdeBu dun geceki dertli arkadaş napti çekim yapmış mi acaba
Onlar bize cikmaz arkadasÇıkmadı 100 TL sağlık olsun diyemiyorum artık yüzümüz gülmüyor
Sans olmayınca olmuyo elimizi attığımız tasa dönüyo hiç boule bi dönem yaşamadım vallaCekim yapamiyoz su kadar firsattan
Vallahi yok reis sıkıntıdan patlıcam amcamdsnnsigara almaya gidiyorumValla birileri parayi buldu girmedigine gore
Sen hangi oyuna girdin kankaNerde o şans bizde
O zaman tek @Galatasaray571 umudumuz o kaldiVallahi yok reis sıkıntıdan patlıcam amcamdsnnsigara almaya gidiyorum
Içme la😂Vallahi yok reis sıkıntıdan patlıcam amcamdsnnsigara almaya gidiyorum
Aynen bakalım 😂O zaman tek @Galatasaray571 umudumuz o kaldi