- 2,855
- 1,677
- 113
Foto at diyo attim cevAp yok 😂😂Edebiyat yapma öde adamlarin iadelerini
Foto at diyo attim cevAp yok 😂😂Edebiyat yapma öde adamlarin iadelerini
La olm para yok de ödemem vermem etmem de bahane aramaOrtada Lille 1.5 üst kuponu mu var ben mi görmüyorum anlamadım ki
Onur konusmalarin fotosunu atmışsın kupon yok kiAttım fotalari
kardeş idda ya girdik kupon yapmadjm zaten iyi oku bak bidaha atım yanıt yazma arkadaslar karar versnOnur konusmalarin fotosunu atmışsın kupon yok ki
Dayı sana birşey dediğim yok kupon oynayanlara diyorum.kardeş idda ya girdik kupon yapmadjm zaten iyi oku bak bidaha atım yanıt yazma arkadaslar karar versn
Bence senin kafan ayık değil gibi@Malatyali44 @İlker44 @Gokhandgnc35 @drogba6 @nişantaşı @Pikaçuu @Aqua90 beyler hakki nedr 300tl vermesi gerekir mi gerekmez .Mi
Hyr adam kupon yapın demiş iddia dememiş@Malatyali44 @İlker44 @Gokhandgnc35 @drogba6 @nişantaşı @Pikaçuu @Aqua90 beyler hakki nedr 300tl vermesi gerekir mi gerekmez .Mi
Yaw tm nurllahBence senin kafan ayık değil gibi
Kendin söyledin kendin yazdın ben sanamacta bence 2. 3 gol olur dedim sen bana 1 gol olur bence 300 tlsine bahse girelim dedin
Sana tmm yazdım mi ki ?
Nurullah mağdurlar var bak. Yan çizme @Nurullah
Cidden burdakiler kendilerini akıllı zannediyor.Millet kafayı yemiş saracak yer arıyor size lille takım golü 1.5 üst alın yatarsa iade demiş siz kimi nasıl koparırım diye 40 takla atıyorsunuz
@Nurullah al sana kupon
Koparmayla alakası yok söz vermiş tutsun yada kari resmi koysun profilineCidden burdakiler kendilerini akıllı zannediyor.
Adam tamam iddiaaya giriyorum diye yazdı mı sana dostKoparmayla alakası yok söz vermiş tutsun yada kari resmi koysun profiline
beğeni atmis hadi beni boşver adam kuponu attı onu odesinAdam tamam iddiaaya giriyorum diye yazdı mı sana dost