o60bin için vergi borcu yazcaklar işteBenim anlamadığım bu ay ortalama 100 bin cekim 40 kusur yatırım var neye göre ne vergisi alçak gelir de 0
Peehhh ins geçmiş döneme ait de yazmazlar ömür boyu devlete çalışırız yoksa 😁😁o60bin için vergi borcu yazcaklar işte
hergün bi önceki günümüze şükreder olduk sonumuz hiç iyi değilPeehhh ins geçmiş döneme ait de yazmazlar ömür boyu devlete çalışırız yoksa 😁😁
100tane farklı kişiden geliyor paralar içinde kadınlar da var keza söyledğin mantıklı mıbabamdan harçlık alıyorum dersiniz bişey olmaz
100 200 TL ile oynuyorsan eş dost dersin de aylık işlem hacmin 50 bin den yukariysa mokoko kankababamdan harçlık alıyorum dersiniz bişey olmaz
Alınıyor ki zaten. Hem de birkaç vergi birdenSıçtığın boktan da vergi alınır Max 1 seneye
Fatihte bir kasaba girmiştik. Adam elinden geldiği kadar din şovu yapabilmek için islami birtakım kelimelerin yaxdığı çerçeveler astırmış duvarına. Kıymayı aldıktan sonra niye fiş vermedin dediğimde adamın eli zar zor kasanın tuşuna dokundu da fiş kesti. Çok var böyle istirmarcılarfiş kesmeyen zincir marketler dışındaki bütün işletmeleri inceleyin. yine gelip garibana takıyorlar. vergi muafiyeti getirilen şirketleri inceleyin.
kripto çeker işimize bakarız100 200 TL ile oynuyorsan eş dost dersin de aylık işlem hacmin 50 bin den yukariysa mokoko kanka
O sırada kripto çekimleri 365 gün 24 saat "pasif durumda" ve "güncellemede" olan kahpevladı betco sitesinin sana attığı bakışkripto çeker işimize bakarız
betcoda oynayan düşünsün knk orda oynuyosan zaten para kazanamazsın dolayısıyla çekim de yapamazsınO sırada kripto çekimleri 365 gün 24 saat "pasif durumda" ve "güncellemede" olan kahpevladı betco sitesinin sana attığı bakış
Fark etmiyor ki kral kripto dan yine banka cekiceksin yine gelirinden çok olmuş olcakkripto çeker işimize bakarız
Berberde daha hayatimda kasa gormedim ben 😁Fatihte bir kasaba girmiştik. Adam elinden geldiği kadar din şovu yapabilmek için islami birtakım kelimelerin yaxdığı çerçeveler astırmış duvarına. Kıymayı aldıktan sonra niye fiş vermedin dediğimde adamın eli zar zor kasanın tuşuna dokundu da fiş kesti. Çok var böyle istirmarcılar
Tütüncüye, kasaba, bakkala, manava girdiğinizde fiş istemeyi unutmayın arkadaşlar. Berberin bile kesmesi gerekir. Asgari ücretlinin kıl kadar maaşından vergi kesiliyorsa onlar da verecekler fiş. Yani aslında müşterileri normal olarak alıştırdıkları şey, anormal olan. Fiş istemekten utanıp sıkılmayın