Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede Kayzersoze / Kombine

Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
3.70

Kayzersoze

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
745
356
63
Merhaba arkadaslar.

Starzbet bakiyemi sildiginden beridir bahane vermek istemiyorum. O kadar zoruma gitti ki hala yatirim yapip odeme almanin pesindeyim. Sanirim bu sekilde rahatlayacagim.

Az once 500 e 1500 aldim. Devre arasinda 1 kupon ysptim. Sure acigi bahanesini uyduramazsiniz. Simdi kasa 7400 olmasi lazim. 1 2 hamlede 18 e ulasmayi umuyorumm olursa 1 K Dagitim olacak bol sans.

Tutan ilk kuponun gorseli ile actik konuyu. Tutmasaydi acmayavaktim zaten. Simdi bol sans.

Ekli dosyalar

Kupon miktarı 2000₺
Kupon oranı 3.70
Kupon kazancı 7400₺

halit14533

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,850
776
113
Merhaba arkadaslar.

Starzbet bakiyemi sildiginden beridir bahane vermek istemiyorum. O kadar zoruma gitti ki hala yatirim yapip odeme almanin pesindeyim. Sanirim bu sekilde rahatlayacagim.

Az once 500 e 1500 aldim. Devre arasinda 1 kupon ysptim. Sure acigi bahanesini uyduramazsiniz. Simdi kasa 7400 olmasi lazim. 1 2 hamlede 18 e ulasmayi umuyorumm olursa 1 K Dagitim olacak bol sans.

Tutan ilk kuponun gorseli ile actik konuyu. Tutmasaydi acmayavaktim zaten. Simdi bol sans.
Bol şans reis

pandiktor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
848
337
63
bol şans kral

maltepe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,196
2,073
113
Merhaba arkadaslar.

Bol şanslar

Kayzersoze

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
745
356
63
Geldi sayilir. Kafa calismadi ki biraz fazla bas 18 e ulassin gelince diye neyse son golumuzu bekleyelim

Kayzersoze

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
745
356
63
Tekgol mek gol gelmeden geldi sayamiyorum. Cok aci tecrubem var :)

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,460
638
113
Merhaba arkadaslar.

Bol sans kqrdesim ins bu defa olur

Kayzersoze

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
745
356
63
Moritanya ligine 0.5 dedim 1500 kurtariyordu. Bahidi almadi. Orandan mi diye denemek icin 1 ustune bastik aldi. En fazla iade aliriz ordan ama gelirse tamamdir.
Geldikten sonra vedalasiriz :) hala tedirginim

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,460
638
113
Moritanya ligine 0.5 dedim 1500 kurtariyordu. Bahidi almadi. Orandan mi diye denemek icin 1 ustune bastik aldi. En fazla iade aliriz ordan ama gelirse tamamdir.
Geldikten sonra vedalasiriz :) hala tedirginim
Maç lazım mı kardeşim Göztepe misali