- 11,661
- 3,679
- 113
@Başkan bir tek sen varmışsın, liste ve çekiliş işine bakabilecek misin?Beyler sizden ricam totem yapanların listesini yapabilir misiniz beraber kazandık bu parayı kalp kırmadan bı liste olursa güzel olur
@Başkan bir tek sen varmışsın, liste ve çekiliş işine bakabilecek misin?Beyler sizden ricam totem yapanların listesini yapabilir misiniz beraber kazandık bu parayı kalp kırmadan bı liste olursa güzel olur
Bu arada tekrardan tebrikler, harcaması güzel olsun...Beyler sizden ricam totem yapanların listesini yapabilir misiniz beraber kazandık bu parayı kalp kırmadan bı liste olursa güzel olur
başkan çekilişe gerek varmiki? 5 kişiye ödül vardı en başından takip eden 4 kişi var sonradan gelende 1 yada 2 kişi var.@Başkan bir tek sen varmışsın, liste ve çekiliş işine bakabilecek misin?
aynen öyle zaten 5 kişi yoktu oraya kadar olanReis site değiştigin kısma kadar herkesi al bence adaletli olur
.Totem yapanlardan burada olanlar bunu beğensin listeyi yaparım
Liste için de çağırdım yahu. Ben saymadım kaç kişi olduğunu ama 5 kişi civarıdır herhalde.başkan çekilişe gerek varmiki? 5 kişiye ödül vardı en başından takip eden 4 kişi var sonradan gelende 1 yada 2 kişi var.
Aynen başkan admin de yoksa en iyisi senin yapman olur.Cikartiyom liste ozaman kimse darilmasin
totemciler bu 4 kişiydi yanlış hatırlamıyorsamberkayb95
rizeli535353
reAper192
unclaimed61
@unclaimed61 - @rizeli535353 - @aykutustun - @reAper192 başından beri takipde olanlar bunlaraynen öyle zaten 5 kişi yoktu oraya kadar olan
Niye bir uyanık sen misinberkayb95
rizeli535353
reAper192
unclaimed61
sende vardın pardon kardeşim
pardon başkan da ben nerdeyim?totemciler bu 4 kişiydi yanlış hatırlamıyorsam
Bir uyanık sen misin bizim yaptığımız motem miydi
pardon başkan sende vardın kusura bakmapardon başkan da ben nerdeyim?