- 11,661
- 3,679
- 113
@aykutustun de olur burada.berkayb95
rizeli535353
reAper192
unclaimed61
@aykutustun de olur burada.berkayb95
rizeli535353
reAper192
unclaimed61
Sen bari yapma@aykutustun de olur burada.
başkan ben totemcileri soylemedim basindan beri burda olanları yazdım, sonradan gelende 1 yada 2 kisi var diye bir inceki yazimda yazdim, zaten sonradan geldigini sende kabul ettin yazinda.Bir uyanık sen misin bizim yaptığımız motem miydi
Sen de olmasan bizim de rol yapacağımız zaman olurBayram kardeşimde 2 sattir totem yaptı beyler adaletli olun.
Başkan senin girip giremeyeceğini @Klan123 belirlemeli. 11'den beri buradaymışsın.Sen bari yapma
Dostum 5. sayfaya kadar takip edip totem yaptım hakaniyet ama sonuna kadar olduğu için bak farkındaysan ben sesimi cıkarmadım ama bayramı alın cekilişe.başkan ben totemcileri soylemedim basindan beri burda olanları yazdım, sonradan gelende 1 yada 2 kisi var diye bir inceki yazimda yazdim, zaten sonradan geldigini sende kabul ettin yazinda.
Saydım 40 dakikadır.Bayram kardeşimde 2 sattir totem yaptı beyler adaletli olun.
Boşver agaDostum 5. sayfaya kadar takip edip totem yaptım hakaniyet ama sonuna kadar olduğu için bak farkındaysan ben sesimi cıkarmadım ama bayramı alın cekilişe.
AdamsınRizeli535353
Unclaimed61
Reaper192
Nailex
Poyraaz
Aykutustun
Bayramyay
Beyler liste bu basdan beri baktım çekiliş dahi yapmıyorum size kiyagim olsun toplam 7 kişisiniz hepinize 20 TL yolluyorum kimse darilmasin kırılmasın papara no atarsınız özelden
Eywallah dostum kesene bereketRizeli535353
Unclaimed61
Reaper192
Nailex
Poyraaz
Aykutustun
Bayramyay
Beyler liste bu basdan beri baktım çekiliş dahi yapmıyorum size kiyagim olsun toplam 7 kişisiniz hepinize 20 TL yolluyorum kimse darilmasin kırılmasın papara no atarsınız özelden
adamsın başkan eyvallah.Rizeli535353
Unclaimed61
Reaper192
Nailex
Poyraaz
Aykutustun
Bayramyay
eyvallah kanka kesene bereketBeyler çekim gelir gelmez yolluycam şans sizinle olsun @Başkan konuyu kitliyebilirsin
Tebrikler Kazancın Daim Olsun Reis Konu KİLİT.Rizeli535353
Unclaimed61
Reaper192
Nailex
Poyraaz
Aykutustun
Bayramyay