S.a arkadaslar kredi karti var 2750 tl limit onu nakite donusturmek istiyorum kart benim adima degll esimin adina siteye vs atabiliyormuyuz yada nerden nakite donustureblrm
S.a arkadaslar kredi karti var 2750 tl limit onu nakite donusturmek istiyorum kart benim adima degll esimin adina siteye vs atabiliyormuyuz yada nerden nakite donustureblrm
Hocam şimdi granspashabet e gir para yükle de hillpays kredi kartı seçeneğine tıkla ne kadar yüklüceksen yaz oraya kart bilgileri vesaire gir doğrulama kodu gelicek sms olarak onu gir anında para hesaba geçiyor sana oyun önerisi de yapıyım granspashabet düz big baas Bonanza ile meşhur bir sitedir nezeman girsem minumum 2 3 katı yapılıyor bide granspashabet önerme sebebim nakit paranı bir tur çevirince cekebiliyorsun başka sitelerde bu 2 katı 3 katı değisebiliyor birde sağlam site bol şanslarS.a arkadaslar kredi karti var 2750 tl limit onu nakite donusturmek istiyorum kart benim adima degll esimin adina siteye vs atabiliyormuyuz yada nerden nakite donustureblrm
Papara ile ama komisyon fazla aliyolar haberin olsunS.a arkadaslar kredi karti var 2750 tl limit onu nakite donusturmek istiyorum kart benim adima degll esimin adina siteye vs atabiliyormuyuz yada nerden nakite donustureblrm