Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Kart Nakit

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
523
237
43
S.a arkadaslar kredi karti var 2750 tl limit onu nakite donusturmek istiyorum kart benim adima degll esimin adina siteye vs atabiliyormuyuz yada nerden nakite donustureblrm
kendi adına hesap açıp baskasının kartından o hesaba yatırabilirsin

Mehmeh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
211
74
28
Abi siz manyak mısınız adam eşimin diyor siz harbiden kafayı yemişsiniz bide söylüyorsunuz kadın nereden para bulsun bırak kalsın yere batsın kumarı git bi hava al bırak şu telefonu

Altay1159

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
66
40
18
S.a arkadaslar kredi karti var 2750 tl limit onu nakite donusturmek istiyorum kart benim adima degll esimin adina siteye vs atabiliyormuyuz yada nerden nakite donustureblrm
Hocam şimdi granspashabet e gir para yükle de hillpays kredi kartı seçeneğine tıkla ne kadar yüklüceksen yaz oraya kart bilgileri vesaire gir doğrulama kodu gelicek sms olarak onu gir anında para hesaba geçiyor sana oyun önerisi de yapıyım granspashabet düz big baas Bonanza ile meşhur bir sitedir nezeman girsem minumum 2 3 katı yapılıyor bide granspashabet önerme sebebim nakit paranı bir tur çevirince cekebiliyorsun başka sitelerde bu 2 katı 3 katı değisebiliyor birde sağlam site bol şanslar

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,931
2,218
113
Eşinin papara hesabina cek sonra ordan kendi paparana at para artık nakit bu kadar basit olay