- 144
- 57
- 28
E devlette UYAP ta birşey görünmüyor ama karakola gittim belge doğru dedine yazıyor açıklama da e devlette felan gözüküyor mu
E devlette UYAP ta birşey görünmüyor ama karakola gittim belge doğru dedine yazıyor açıklama da e devlette felan gözüküyor mu
Geçmiş olsun kral o ne öyle be işlem cokmuydu çok yazmislarBu gün eve tebligat geldi 57 bin TL ceza kesilmiş. Ne arandım ne ifadem alındı. Geçtiğimiz kasım ayında kesilmiş.
En baba çektiğim para 5 bin TL dir en yüksekten yazmışlarGeçmiş olsun kral o ne öyle be işlem cokmuydu çok yazmislar
hangi yöntemle cekim veriyordun hocam?En baba çektiğim para 5 bin TL dir en yüksekten yazmışlar
Payfix ve çok nadiren papara ama genelde payfix hephangi yöntemle cekim veriyordun hocam?
hangı senenın acaba yazıyormu orda ona gore ıtıraz edersınPayfix ve çok nadiren papara ama genelde payfix hep
Geçtiğimiz kasım işte 2.5 ay öncehangı senenın acaba yazıyormu orda ona gore ıtıraz edersın
geçmiş olsun hocam, ilgili makamlara itiraz etmeni öneririm. Daha önce bu şekilde forumda sonuç aldığını söyleyen çok kişi oldu. Bize ne zaman ceza gelecek onun merakı icerisindeyimPayfix ve çok nadiren papara ama genelde payfix hep
Ya benim anlamadığım bu ceza kesilirken şu tarihte şu hesaba şu kadar para göndermişsin yada şu siteye yatirim yapmissin tespit edilmis vs gibi şeyler yazmiyo mu ?Geçtiğimiz kasım işte 2.5 ay önce
krıpto olayı vardı 2019 dan ıtıbaren o donemdekı işlemlere kesıyolar sana ulaşamadılarsa veyatta farklı adresın kaytlıysa ıfade almadan ceza kesıyolar bılgın olsun sporstbet sitesı içinGeçtiğimiz kasım işte 2.5 ay önce
Değişen kanunlar geçmişe dönük işlemez mesela 5 sene önce bi suç işledin suçu işlediğin tarihte suçun cezası 2 yıl hapisti sonra sonra kanun değişti o suçun cezası 5 yıl hapis oldu o suçu işlediğinde kanun değiştikten sonra ortaya çıktı o zaman 5 yıl ile değil suçu işlediğin tarihteki kanuna ve cezaya göre yargılanırsın tabi kanun suçlu aleyhine değişmediyse mesela ceza 5 yılken 2 yıla düştüyse o zaman yeni kanuna göre yargılanırsıntabii cezalar değişmezse hapis istemine kadar güncellemeler var
İFADE için gidersen bılıyosun ama sana ulaşamadılarsa mecburen kesıp cezayı e devlettekı adrese yolluyolarYa benim anlamadığım bu ceza kesilirken şu tarihte şu hesaba şu kadar para göndermişsin yada şu siteye yatirim yapmissin tespit edilmis vs gibi şeyler yazmiyo mu ?
Böyle onune gelene direk ceza kesiliyosa sıkıntı.
bu ceza tutarı 2024 yılının guncel tutarıydı en düşük tutar oGeçmiş olsun kral o ne öyle be işlem cokmuydu çok yazmislar
Atamazlar polislerin uzman çavuşların devlet memurlarının en az yarısı oynuyor zaten kaldı ki adam bıçaklayanı hırsızlık yapanı denetimliyle salıyorlar kendi parasıyla oynayan zararı kendine olanı mı atacaklarOynayana hapis cezası vermeleri mümkün deilki belkide 30 milyon kişi oynuyor kardeş mumkunmu bu kdr kişiyi hapiste atmalari hadi diyelim hapise attılar o kdr kişiyi onları nasıl doyuracak devlet
Bu sportsbetmi patlatmış senide kralEn baba çektiğim para 5 bin TL dir en yüksekten yazmışlar
Bu sportsbet oynayanlar coguda sitemi ibnelik yapıyor acababu ceza tutarı 2024 yılının guncel tutarıydı en düşük tutar o
İfade için gidersen siber şubede sitenin domainine kadar para yatırup çektiğin saatler ve dekonylara kadar önüne koyup bu ne diyorlarYa benim anlamadığım bu ceza kesilirken şu tarihte şu hesaba şu kadar para göndermişsin yada şu siteye yatirim yapmissin tespit edilmis vs gibi şeyler yazmiyo mu ?
Böyle onune gelene direk ceza kesiliyosa sıkıntı.
hocam ordan kripto ile çekım yapınca açıklama kısmında yazıyordu bahıs sıtesının ismi ondan patladı herkesBu sportsbet oynayanlar coguda sitemi ibnelik yapıyor acaba
Bu en son 57 bin ceza gelen arkadaş payfix ve papara diyor cekimlerim odamı sportbetten patlattılar ki diye düşündümhocam ordan kripto ile çekım yapınca açıklama kısmında yazıyordu bahıs sıtesının ismi ondan patladı herkes