- 94,322
- 50,741
- 113
Beyler ben ifade vereli 20 gün oldu eve kagit gelir denmişti kağıt falan gelmedi.sonucu nerden ogrenecegim
hocam 1 ay suruyor bılgın olsun bazende 2 ay oluyor farklı illerden geldiği için benımde başıma gelmişti ordan bılıyorumBeyler ben ifade vereli 20 gün oldu eve kagit gelir denmişti kağıt falan gelmedi.sonucu nerden ogrenecegim
Ben merkezdeyim bro köyde deilim İstanbul Maltepe ve burdaki karakola gittimhocam 1 ay suruyor bılgın olsun bazende 2 ay oluyor farklı illerden geldiği için benımde başıma gelmişti ordan bılıyorum
Bu gün eve tebligat geldi 57 bin TL ceza kesilmiş. Ne arandım ne ifadem alındı. Geçtiğimiz kasım ayında kesilmiş.
kağıt falan gelmiyor ya bende 5 sene önce yedim ne kadar ceza verdilerse vergi dairesine gönderiyorlar interaktif vergi dairesinden görebilirsin kabahatlar kanunu cezası olarakBen merkezdeyim bro köyde deilim İstanbul Maltepe ve burdaki karakola gittim
Bro nasıl bakacağım bı link varmı?kağıt falan gelmiyor ya bende 5 sene önce yedim ne kadar ceza verdilerse vergi dairesine gönderiyorlar interaktif vergi dairesinden görebilirsin kabahatlar kanunu cezası olarak
Bro nasıl bakacağım bı link varmı?
Masaüstü görünümğne al çıkıyo ama borç sorgulama ekrabı göremedim benBulamadım bro öyle bı başlık nerede Ekli dosyayı görüntüle 704838
Tmm buldum dediği yeri ama yeni bı sayfada çıktı.ceza varsa nerede gozukuyor biliyormusunMasaüstü görünümğne al çıkıyo ama borç sorgulama ekrabı göremedim ben
borçlar ve ödemelere bak kabahatlar kanunun varsa o dur yoksa gelmemiştirTmm buldum dediği yeri ama yeni bı sayfada çıktı.ceza varsa nerede gozukuyor biliyormusun
yok gözüküyorYok galiba dimi Ekli dosyayı görüntüle 704849