- 95,658
- 51,461
- 113
Öyleymiş vallabro o ceza kağıdı olmasın evde olmayınca muhtarlıga bırakyolarya
Öyleymiş vallabro o ceza kağıdı olmasın evde olmayınca muhtarlıga bırakyolarya
ne kadar yazmışlar cezaÖyleymiş valla
25ne kadar yazmışlar ceza
dostum kanun var odetemez ıtıraz edersen zaman aşımı vuruyosa ıptal edılıyor ceza mahkeme tarafıdanGeçmiş olsun kanka , istediğin kadar savunma yap 25 bin₺ yi ödetirler hiç bir türlü kaçışı yok.
Bugün sana yarin bize benim polis bir arkadaşım var şimdi herkesi biliyorlar ama bekletiyorlar bir tane bile siteye üyeliği Olan herkes 5 sene sonrada olsa bu cezayı yiyecek diyorlar.
Valla üzücü anasını satayım
2019 - 2021 senesıne kadarsa işlemın kesın ıptal olur ıfadende kabul etmedıysen
Kağıtta yazıyor bro 25kne kadar yazmışlar ceza
2022 yazıyor ama benim o tarihte işlemin yok kripto ile sadece 1 işlem yaptım oda sportsbetden paribuya çekmiştim Eylül 2021de yapmışım ama ceza tarihi 2022 Ocak gözüküyor.sacma.salak işler.bana karkolda işlem yapmışsınız diyor ne zaman diyorum bilgimiz yok diyor ben nasıl savunma yapicam.sacma salak bı iş yahu ceza yemem çok mühim deil ama herşey saçma salak2019 - 2021 senesıne kadarsa işlemın kesın ıptal olur ıfadende kabul etmedıysen
Yoo sapsap10 itiraz etti iptal oldu cezasiGeçmiş olsun kanka , istediğin kadar savunma yap 25 bin₺ yi ödetirler hiç bir türlü kaçışı yok.
Bugün sana yarin bize benim polis bir arkadaşım var şimdi herkesi biliyorlar ama bekletiyorlar bir tane bile siteye üyeliği Olan herkes 5 sene sonrada olsa bu cezayı yiyecek diyorlar.
Valla üzücü anasını satayım
Bende de aynısı varHesabımı kullanıyordum bugün böyle oldu normal miEkli dosyayı görüntüle 712782
Kullanıyordum dün bugün böyle olmuş E-devletten de bir şeyler istiyor en sonBende de aynısı var
https://www.turkiye.gov.tr/nvi-adres-bilgilerim Bu linke gir altta olanı kopyala payco isteyen adreseKullanıyordum dün bugün böyle olmuş E-devletten de bir şeyler istiyor en son
Yine aynı mı E-devlette n belge istiyor onu nadıl yaptınNormal bn doğruladım cumartesi günü
Sıkıntı cıkmaz dimehttps://www.turkiye.gov.tr/nvi-adres-bilgilerim Bu linke gir altta olanı kopyala payco isteyen adrese
Ben ifade verirken bana btcturk ve paribu siteleri söylendi biance konusu gecmediBen bianceye çekmiştim acaba sorun olurmu
Yaptın mı senBende de aynısı var