- 5,460
- 2,967
- 113
Arkadaşlar çok şükür hiç borcum yok fakat biraz dertleşelim varmı kendini kaptıran borcu olan inşallah yoktur diyelim iyi forumlar
Kumarın derdı borcu bitmez dostArkadaşlar çok şükür hiç borcum yok fakat biraz dertleşelim
Benimde hiç borcum yok ama param da yok😂😂Arkadaşlar çok şükür hiç borcum yok fakat biraz dertleşelim
Kanka sende hiç olduğunu görmedik be ama inanıyorum birgün büyük vuracaksınBenimde hiç borcum yok ama param da yok😂😂
çok şanslısın dost. Otur kalk haline şükret. borca falan asla gireyim deme. Zira ölüye diriye herkese borçluyuz biz.Arkadaşlar çok şükür hiç borcum yok fakat biraz dertleşelim
Genel borç var benim ev içi yaptırıyorum ama fazla değil 150 k kadar kaldıGenel borç mu
Kumardan dolayı borç mu
Koskoca Türkiye borçlu be cesarArkadaşlar çok şükür hiç borcum yok fakat biraz dertleşelim varmı kendini kaptıran borcu olan inşallah yoktur diyelim iyi forumlar
Borcumuz yok ama ekstra fazla paramızda yok , borçlu olmak en kötüsü olsa gerek, özellikle kumar oynamak için borçlanmak en kötüsü , durumun varsa oynayacaksın , yoksa promo kod , bonus kovalarsın , türlü bankalardan krediler çekipte , kendini üzmenin bence manası yok.Arkadaşlar çok şükür hiç borcum yok fakat biraz dertleşelim varmı kendini kaptıran borcu olan inşallah yoktur diyelim iyi forumlar
Alüminyum cam balkon kapı malzemesi lazım olursa haberim olsun. Yaz yaklaşıyo sineklikte önemli ee tabi balkon vardır korkuluklar eskimiştir onlarıda yenileyelim hepsi mevcutGenel borç var benim ev içi yaptırıyorum ama fazla değil 150 k kadar kaldı
Ben yaklaşık 17 yıldır kumar oynarım herşey var fakat hep tedirgin oynadım bir ara battım toparladım şükür fakat benım abim 3 milyon kumar para batırmiştır rahat rahatçok şanslısın dost. Otur kalk haline şükret. borca falan asla gireyim deme. Zira ölüye diriye herkese borçluyuz biz.
Mobil yacıyım kanka bende toptancıdan alıp eve koydum ginede teşekkürler ederimAlüminyum cam balkon kapı malzemesi lazım olursa haberim olsun. Yaz yaklaşıyo sineklikte önemli ee tabi balkon vardır korkuluklar eskimiştir onlarıda yenileyelim hepsi mevcut
Trdeki sayılı kalitelerden malzememiz sağlam ömürlüktür renk tercihleri bulunur teşekkürlerMobil yacıyım kanka bende toptancıdan alıp eve koydum ginede teşekkürler ederim
Knka 400 bin borç kapattım şükür asla borça girmiyorum artık varsa cebimdenKanka sende hiç olduğunu görmedik be ama inanıyorum birgün büyük vuracaksın
Oda güzelReis hiç borç alıp oynamadım elime geçenlerden kaybim 200k olsa bile 500k para hayatsal manada harcayarak piç etmisimdir sağda solda