- 8,151
- 4,458
- 113
Zorla satacağım diyorsun 🤣Trdeki sayılı kalitelerden malzememiz sağlam ömürlüktür renk tercihleri bulunur teşekkürler
Zorla satacağım diyorsun 🤣Trdeki sayılı kalitelerden malzememiz sağlam ömürlüktür renk tercihleri bulunur teşekkürler
Borcun yoksa bu alemden uzak dur.derim. Mayıs 2025 de bütün borcum bitiyor.ondan sonra bir milyon bonusta verseler oynamam kardesArkadaşlar çok şükür hiç borcum yok fakat biraz dertleşelim varmı kendini kaptıran borcu olan inşallah yoktur diyelim iyi forumlar
İşler zayıf ekmek önemliZorla satacağım diyorsun 🤣
He bu arada peluşlar hediye olabilir onlar elimde patladıZorla satacağım diyorsun 🤣
Kanka meslek değişirsen gıda sektöründe iyi para dönüyorHe bu arada peluşlar hediye olabilir onlar elimde patladı
Bu ek gelir esas iş barmenlikKanka meslek değişirsen gıda sektöründe iyi para dönüyor
Gecmiş olsun kardeşim
1.2 nasıl ödedin taktik1.2 m Ödedim daha bu sene ve hâla 500k var borç.
Daha öncelerini hiç saymıyorum bile.
Nasıl ödedin ne iş yapıyorsun ustad sen1.2 m Ödedim daha bu sene ve hâla 500k var borç.
adam işssiz 🤣🤣🤣🤣Nasıl ödedin ne iş yapıyorsun ustad sen
Sabri bey nasıl odedin biz iki yıldır 150 k odeyemiyoruz1.2 m Ödedim daha bu sene ve hâla 500k var borç.
Bırak zararın neresinden dönersen kardir5-6 yılımı kaybettim.Herşeyden önemli olan bu.Gündelik hayatım kayboldu
bırakıp napacam ki en son sigortalı işte çalıştığımda 4 yıl önceydi.Şimdi başlasam işe en alttan başlarım.Kendi işimi kurmak dışında tek yolum yok ona da sermaye lazımBırak zararın neresinden dönersen kardir
Şu kredilerin yüksek faizli olması nedeniyle iş kurmak mümkün değil yine en iyisi sigortalı bir isde calismakbırakıp napacam ki en son sigortalı işte çalıştığımda 4 yıl önceydi.Şimdi başlasam işe en alttan başlarım.Kendi işimi kurmak dışında tek yolum yok ona da sermaye lazım
15 senedir nasıl bekliyon vu maçıWaalwijk-zwolle 3.5 üst , 15 senedir beklediğim maç bu akşam oynanıyor, ikincibyari henüz başladı.Ev araba ne varsa satıp basın...... Şu an hepimiz bu kafayı yaşıyoruz, zaten aksi olsaydı burada olmazdık