- 670
- 611
- 93
3 5 kuruş kazanmak için yıllarca oynuyoruz üç beş kuruş kazandığımız zaman deliler gibi seviniyoruz halbuki elmanin diğer yarısını bir görsek kaybettiklerimiz dağları oluşturuyor bu bir hastalik kurtulmak gerek
Adamsın cansın seviliyorsunuzKnka 400 bin borç kapattım şükür asla borça girmiyorum artık varsa cebimden
Hadım olmuşBenim bir arkadaşım 8 milyona kumar yuzunden bedenden bir parça verdi malesef ne olduğunu yazamıyorum
Yuhhhhİş yerınde bır arkadaş var adam gözümün önünde 300 tl den spın çekerek 50 k yedı kredı cekerek gates ve sweette çarşamba günü 2k borç alıyor bırınden 30 tl den prıncess farmlarken 500x arıyor 150 k bakıye yapıyor ulan onuda çekmiyor gıdıyor sımdı ben napcam dıyo onu görünce benim 10 k borç var kartlara huzur kaplıyor benı benimki borçmu dıye
Evet cansıkıntısı yan tarafa gec rahatsız ettim kusura bakmaCanı sıkılan saçma sapan konu açıyor
Bu ayki borcum 285 binArkadaşlar çok şükür hiç borcum yok fakat biraz dertleşelim varmı kendini kaptıran borcu olan inşallah yoktur diyelim iyi forumlar
Yok ya anladın işteHadım olmuş
Çok çok kötü bir durum çok geçmiş olsun kardeşimÇok kaybım var.
18 yıl
Devlet memurluğu
1.8 milyon TL bankaya borç
Yaklaşık 10 milyon TL son 10 15 yılki kazanclarim
Güven, kişilik, karakter,psikoloji,saçların dökülüp beyazlatma, kalp ritmi bozukluğu
Bircok psikolojik rahatsızlık
Kaliteli bir arkadaş çevresi kaybı vb...
Aynen kardeşimNaptın adaş be 1 adamı bu
Daha neler duyacaz hayat çok acımSızAynen kardeşim
Peluş yastık emoji yastıklardq mevcuttur araç boyunluğu nutella anahtarlık stoklarımızda vardırYok ya anladın işte
Bizim kendimize verdiğimiz zararı düşman istese veremez kardeşim allah bizi islah etsinDaha neler duyacaz hayat çok acımSız