Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumar Borcunuz Ne Kadar Dertleşelim

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
670
611
93
3 5 kuruş kazanmak için yıllarca oynuyoruz üç beş kuruş kazandığımız zaman deliler gibi seviniyoruz halbuki elmanin diğer yarısını bir görsek kaybettiklerimiz dağları oluşturuyor bu bir hastalik kurtulmak gerek

Cesar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,466
2,977
113
Benim bir arkadaşım 8 milyona kumar yuzunden bedenden bir parça verdi malesef ne olduğunu yazamıyorum

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,325
4,843
113
İş yerınde bır arkadaş var adam gözümün önünde 300 tl den spın çekerek 50 k yedı kredı cekerek gates ve sweette çarşamba günü 2k borç alıyor bırınden 30 tl den prıncess farmlarken 500x arıyor 150 k bakıye yapıyor ulan onuda çekmiyor gıdıyor sımdı ben napcam dıyo onu görünce benim 10 k borç var kartlara huzur kaplıyor benı benimki borçmu dıye

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,186
2,771
113
Canı sıkılan saçma sapan konu açıyor

wakaeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,045
455
83
Toplam 122 bin tl borcum var genel anlamda. Kart borclari hep. Kredi karti, avans hesap falan.

Cesar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,466
2,977
113
İş yerınde bır arkadaş var adam gözümün önünde 300 tl den spın çekerek 50 k yedı kredı cekerek gates ve sweette çarşamba günü 2k borç alıyor bırınden 30 tl den prıncess farmlarken 500x arıyor 150 k bakıye yapıyor ulan onuda çekmiyor gıdıyor sımdı ben napcam dıyo onu görünce benim 10 k borç var kartlara huzur kaplıyor benı benimki borçmu dıye
Yuhhhh

tut02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
650
680
93
Çok kaybım var.
18 yıl
Devlet memurluğu
1.8 milyon TL bankaya borç
Yaklaşık 10 milyon TL son 10 15 yılki kazanclarim
Güven, kişilik, karakter,psikoloji,saçların dökülüp beyazlatma, kalp ritmi bozukluğu
Bircok psikolojik rahatsızlık
Kaliteli bir arkadaş çevresi kaybı vb...

cka6842

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
65
37
18
Kumardan 500 bine yakın eksideyim borç vs yok eldeki birikim yalan oldu..

Cesar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,466
2,977
113
Of
Çok kaybım var.
18 yıl
Devlet memurluğu
1.8 milyon TL bankaya borç
Yaklaşık 10 milyon TL son 10 15 yılki kazanclarim
Güven, kişilik, karakter,psikoloji,saçların dökülüp beyazlatma, kalp ritmi bozukluğu
Bircok psikolojik rahatsızlık
Kaliteli bir arkadaş çevresi kaybı vb...
Çok çok kötü bir durum çok geçmiş olsun kardeşim