Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumar Oynamada İstek Artışı

Ssn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,701
1,245
113
Selam herkese bu ara acayip kumar isteği var kenarda belli miktar birikmiş var son 6 ayda aramı baya açtık aylık 1-1500 TL limit belirleyip takılıyorum haftaya bölüp kupon vs. Şuan bile atm gidip hesaba para atmamak için savaşıyom kendimle öneri var mı

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,031
921
113
Selam herkese bu ara acayip kumar isteği var kenarda belli miktar birikmiş var son 6 ayda aramı baya açtık aylık 1-1500 TL limit belirleyip takılıyorum haftaya bölüp kupon vs. Şuan bile atm gidip hesaba para atmamak için savaşmayı kendimde öneri var mı
Atm flan gitme bosver hiç bulaşma komple uzaklaş

Ssn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,701
1,245
113
Atm flan gitme bosver hiç bulaşma komple uzaklaş
Düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum aldığımız para deyil çalış çalış aynı dalgadayım herkes para yok diye ağlıyor hiçbişeyide eksik deyil aklı dengem bu ara acayip gidik kalp ritmim uçmak üzere öyle bi oynama isteği

GaddarHamolka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,712
1,851
113
Selam herkese bu ara acayip kumar isteği var kenarda belli miktar birikmiş var son 6 ayda aramı baya açtık aylık 1-1500 TL limit belirleyip takılıyorum haftaya bölüp kupon vs. Şuan bile atm gidip hesaba para atmamak için savaşıyom kendimle öneri var mı
Bu soğuk havada atmde bapacan zaten doğru düzgün maç yok. Git o parayla çerez al bi film aç izle akşamın güzel geçsin

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,031
921
113
Düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum aldığımız para deyil çalış çalış aynı dalgadayım herkes para yok diye ağlıyor hiçbişeyide eksik deyil aklı dengem bu ara acayip gidik kalp ritmim uçmak üzere öyle bi oynama isteği
Kumara vereceğine git bir masaj yaptır ritim flan düzelir mis gibi kumara atarsan stres flan ritim iyice dengesizleşir

GaddarHamolka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,712
1,851
113
Karakoldan polis ifadeye çağrınca ritmin daha iyi uçar merek etme o yüzden bu hislerden kurtulmaya çalış hazır kendini bi düzene sokup limitlemişsin kendine hakim olmaya çalış

Ssn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,701
1,245
113
Bu soğuk havada atmde bapacan zaten doğru düzgün maç yok. Git o parayla çerez al bi film aç izle akşamın güzel geçsin
Kral çıkarsam kendimi yatıştırmak için alkol almadan dönmem yatışmak için oynadığımı düşününce heyecanım artıyo yaşadığımı hissediyorum şuan kafamda kuruyorum aviatorde söyle yaparım böyle olur

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,069
8,186
113
Dost demin yazdım konu silindi. Çizgini bozma. Bozarsan eldekinden olursan psikolojik olarak onu geri getirmek için oynayacaksın eline geçeni atacaksın. Madem böyle devam edebiliyorsun böyle devam et

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
205
128
43
Hemen saracak bi dizi bul başla breaking bad gibi 8-10 sezonluk boş vakitlerini diziyi izleyerek geçir hem kafan dağılır hem oynama isteğin geçer

GaddarHamolka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,712
1,851
113
Bilgisayarın varsa knigt online diye bi oyun var ona para yatır oyna keyif veriyor baya

Ssn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,701
1,245
113
Dost demin yazdım konu silindi. Çizgini bozma. Bozarsan eldekinden olursan psikolojik olarak onu geri getirmek için oynayacaksın eline geçeni atacaksın. Madem böyle devam edebiliyorsun böyle devam et
Haklısın şuan nefsimle savaş veriyorum dost kendim de neyi nasıl yapcam düşünüyorum sora çıldırıyorum herseyi bok etme hissi geliyo

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,870
845
113
Kendine meşgale bul reis spor yap kitap oku pc oyna git gez. Bende de oluyordu spora yazıldım.

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,687
11,257
113
Kral çıkarsam kendimi yatıştırmak için alkol almadan dönmem yatışmak için oynadığımı düşününce heyecanım artıyo yaşadığımı hissediyorum şuan kafamda kuruyorum aviatorde söyle yaparım böyle olur
Deneme bonuslarini kullan yada takıl @ugur a kod falan al

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,069
8,186
113
Haklısın şuan nefsimle savaş veriyorum dost bakıyorum herkes yolunda ne babadan bişey var kendim de neyi nasıl yapcam düşünüyorum sora çıldırıyorum herseyi bok etme hissi geliyo
Kötümser düşünmek hayata olan bakış açını da olumsuz etkiler. Uğraş edin kendine. Ne bileyim oyun olur spor yapmak gibi yahut günlük aktivite. Kumar senin için zevk olmalı ihtiyaç değil

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,031
921
113
Belliki kim ne söylerse söylesin boş arkadaş kafaya takmış birikimi ni kumara vericek illa hakkında hayırlısı olsun ne diyelim

Navifan1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,251
1,176
113
var kardeşim öneri benim kuzenim 4 yuıldır şu şekilde bu işi halletti.1XBETE 100 tl atıyor onu 7 adım yapmaya çalışıyor.Olmadı mı bir daha 100 atıyor bir daha yapmaya çalışıyor.Zaten gün boyu bunu yapsa bile en fazla 1 k kaybediyor çünkü gün bitiyor :D Arada bir de kazanırsa kar etmiş oluyor.He bu adam normal mi bence zır deli